Főoldal Filmek A DC FanDome hihetetlen palettával készül, több mint 300 vendéget jelentettek be
Filmek

A DC FanDome hihetetlen palettával készül, több mint 300 vendéget jelentettek be

A DC FanDome az idei legnagyobb rendezvény.

461
DC FanDome

A Marvel Studios mellett a DC sem volt jelen a Comic-Con@Home virtuális rendezvényen, de nyomós okkal hagyták ki azt az eseményt. A Warner Bros. még múlt hónapban jelentette be, hogy nyár végén saját virtuális eseménnyel készülnek, amin a filmek mellett helyet kapnak a tévésorozatok és képregények is a DC univerzum berkein belül.

A DC FanDome eseményre augusztus 22-én kerül majd sor, és csaknem 24 órán keresztül sugározzák a műsort, amire szükség is lesz, hiszen a Warner Bros. kiadott kommünikéjében csaknem 300 nevet olvashatunk. A listán helyet kaptak filmsztárok, írók, rendezők, a filmekről már nem is beszélve. A Wonder Woman 1984 új előzetest tartogat, miközben Patty Jenkins rendező, Gal Gadot, Chris Pine és Kristen Wiig is feltűnik majd. Ezra Miller és Andy Muschietti a The Flash miatt jut szóhoz; de a Doom Patrol, Titans és Batwoman szereplői is panelt kapnak a szervezőktől.

James Gunn rendező a The Suicide Squad – Öngyilkos osztag rendezője néhány napja már felfedte, hogy nagyon készül a DC FanDome-ra, ahol először kapjuk meg az első képeket majd az új csapatról, s talán még egy teaser előzetest is látunk. Robert Pattinson és Matt Reeves részleteket oszt meg a The Batman spin-off sorozatáról, amit valamikor tavasszal jelentettek be. A sok-sok vendég mellett a DC rajongók kedvencei, Geoff Johns és Jim Lee, valamint Tom King és Tom Taylor képregényíró is meghívást kapott.

A DC FanDome magyar idő szerint augusztus 22-én este 7 órakor kezdődik, amit természetesen végig közvetítünk majd, és megosztjuk a legnagyobb és legfontosabb bejelentéseket az oldalon.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.