Főoldal Filmek Atom Smasher szerepében csatlakozott Noah Centineo a Black Adam szereplőgárdájához
Filmek

Atom Smasher szerepében csatlakozott Noah Centineo a Black Adam szereplőgárdájához

Atom Smasher is feltűnik majd a Black Adam-filmben.

453
Black Adam

Nagyon úgy tűnik, hogy a híres Justice Society of America szuperhős formáció is szerepelni fog majd a Dwayne Johnson által vezetett Black Adam-filmben. Ennek a csapatnak az egyik karakterét keltheti majd életre Noah Centineo, aki legújabban csatlakozott a filmhez. A hírek szerint Atom Smasher szerepében fog majd bemutatkozni, s mindez a korábbi pletykákat hivatott megerősíteni, ami a karakter felbukkanásáról szólt.

A The Hollywood Reporter számolt be elsőként a hírről, hogy A fiúknak, akiket valaha szerettem sztárja, Noah Centineo is csatlakozott a filmhez, s ő lesz majd az említett antihős a filmben. Centineo neve nem most került először összefüggésbe a filmmel, mindeddig azonban nem tudták párosítani egyik karakterrel sem a színészt.

Noah Centineo

A képregényekben Atom Smasher, másik nevén Albert Rothstein, egy olyan férfi, aki képes hatalmasra nőni, s ezzel exponenciálisan megnövelni az erejét. A karaktert még filmvásznon nem mutatták be, ám a The CW amerikai csatornán futó The Flash című sorozatban már látták a rajongók. Most pedig a mozikban is bemutathatják.

A Black Adam rendezője Jaume Collet-Serra lett, aki a címszereplő és Atom Smasher mellett olyan karaktereket is bemutathat a Shazam! spin-off részében, mint Cyclone, Hawkman, Hawkgirl és Dr. Fate. Egyszóval a következő hónapokban várhatóan még több szereplőválogatásról hull majd le a lepel. Pletykák szerint a Black Adam sikerétől függ majd, hogy a Warner Bros. elkészítse-e a JSA-filmet.

A film forgatása júliusban vette volna kezdetét, ám a koronavírus-járvány miatt ezt is el kellett tolni. A Szikla korábban úgy fogalmazott videóiban, hogy nem kell késéstől tartani, hiszen már augusztusban vagy szeptemberben beindítják a kamerákat, de a legfrissebb adatok alapján azon sem lepődnénk meg ha csak 2021 elején tudnák elkezdeni a munkát.  

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.