Főoldal Filmek Vasember halála sokkal durvább is lehetett volna a Bosszúállók: Végjáték fináléjában
Filmek

Vasember halála sokkal durvább is lehetett volna a Bosszúállók: Végjáték fináléjában

Tony Stark, azaz Vasember halálára sokan számítottak a Bosszúállók: Végjátékban, de egy alternatív terv szerint sokkal durvább halált szántak a karakternek.

675
Vasember

Tony Stark, azaz Vasember halálára sokan számítottak a Bosszúállók: Végjátékban, de egy alternatív terv szerint sokkal durvább halált szántak a karakternek.

A Marvel Moziverzum grandiózusra sikerült fináléja sok fejtörést okozott Joe és Anthony Russo rendezőnek, hiszen mikor ott állt Tony Stark a Végtelen Kövekkel a kézfején, nem tudták, hogy mi lenne a megfelelő mondat, amivel elköszönhetnek a rajongók szeretett karakterétől. Végül Jeffrey Ford vágó segített megtalálni a tökéletes befejezést, ő ajánlotta a rendezőknek, hogy zárják be a kört azzal az ikonikus mondattal, amit az első Vasember-film végén mondott Stark:

Én vagyok Vasember.

Most a Végjáték vizuális effektek csapat vezetője, Matt Aitken elárulta, hogy eredetileg Vasember máshogy halt volna meg a filmben, egy alternatív befejezésről beszélt, hogy kezdetben a Thanos elleni harcban milyen tervet készített a karakternek.

Érthető okok miatt a rendezők nem mentek bele, hogy így végződjön a film, és valószínűleg a rajongók sem lettek volna oda a jelenetért. Bármennyire is szörnyűnek tűnhet, ez az alternatív befejezés érzelmesebb lett volna, és bizonyította volna a Végtelen Kövek hatalmas erejét, mennyire nagy pusztításra képesek – bár ezt láttuk Thanosnál és Professzor Hulknál, hogy majdnem belehaltak a csettintésbe.

Bosszúállók: Végjáték
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Vasember
Filmek

A Russo testvérek elárulták, miért nem lenne jó ötlet visszahozni Robert Downey Jr. Vasemberét

Vasember visszatérésének hírére Robert Downey Jr. csak ráerősített év elején.

Star Wars Jedi Survivor
Játékok

Az EA törölt egy Star Wars-játékot, a Vasember és Fekete Párduc projektek még készülnek

Leépítések és törölt projektek az Electronic Arts-nél, de készül a Star Wars...