Főoldal Filmek Jared Leto megpróbálta megölni Joaquin Phoenix Joker-filmjét
Filmek

Jared Leto megpróbálta megölni Joaquin Phoenix Joker-filmjét

Állítólag Jared Leto annyira berágott a Warner Bros.-ra, amiért elkészítette a Joker-filmet, hogy megpróbált keresztbe tenni.

571
Joker Jared Leto
Forrás: Warner Bros.

Állítólag Jared Leto annyira berágott a Warner Bros.-ra, amiért elkészítette a Joker-filmet, hogy megpróbált keresztbe tenni.

Jared Leto rendkívül frusztrált a Joker-film bemutatója miatt, amit továbbra is hangoztat a különféle közösségi médiában. A The Hollywood Reporter értesülései szerint még arra is volt példa, hogy Leto megpróbálta megölni Joaquin Phoenix mesterművét. Miután Leto megtudta a Warner tervét, hogy egy Jokerről szóló filmet készítenek, felkereste az ügynökséget – aki mellesleg Todd Phillips rendezőt is képviseli a stúdiónál – hogy szóvá tegye a dolgot. És itt még nem állt le, mert Irving Azoff zenei menedzserét is megkereste, hogy intézzen egy telefonhívást a stúdió vezetői felé.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Egy a színészhez közeli forrás tagadta mindkét felvetést, mert elmondása szerint Azoff soha sem hívta fel a Warner Bros.-t. Érdekes fordulat, hogy időközben az üzletember és a színész útjai elváltak, majd miután a Joker-film beverte az utolsó szöget a koporsóba, Leto a CAA ügynökséggel is megszakította a kapcsolatot. A színész úgy gondolta, hogy az ügynökségnek szólnia kellett volna Joaquin Phoenix projektjéről még azelőtt, hogy a Warner zöld lámpát adott volna neki.

Jared Leto összesen egy alkalommal játszotta a DC képregények legőrültebb és legismertebb gonosztevőjét a Suicide Squad – Öngyilkos osztagban, és azt is néhány percre. De a folytatásra már nem kapott meghívót, mert sem a James Gunn-féle The Suicide Squadra, sem a Ragadozó madarakra nem szól jegye, és a mostani tettével végleg kizárta magát a DC Moziverzumból.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Tron: Ares
Filmek

Jeff Bridges visszatér a Disney Tron: Ares című folytatásában

Visszatér a Tron-filmek korábbi sztárja, Jeff Bridges.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.