Főoldal Játékok Megbeszélő: Ti melyik hordozható PC-s platformban hisztek?
Játékok

Megbeszélő: Ti melyik hordozható PC-s platformban hisztek?

A Ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak a hordozható PC-s szegmens fejlődése kapcsán.

540

A Ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak a hordozható PC-s szegmens fejlődése kapcsán.

Valószínűleg kijelenthető, hogy a gamer laptopok jelenleg élik ki a pályafutásuk csúcsát. Egyre könnyebbek és nagyobbnál nagyobb teljesítménnyel lehet őket kapni. Rengeteg nagyobb tech gyártó van jelen már ebben a szegmensben, jobbnál-jobb produktumokkal. Az Asus, az MSI és a Lenovo is elkötelezett ilyen szempontból. Mi lesz azonban a jövőjük?

Jelenleg már annyi féle-fajta módon lehet játszani, hogy az embernek nehéz azt még elképzelni is. A fő irány természetesen a PC, Xbox, PS vonal azonban nagyon oda kell majd figyelni a Google Stadiára (és majd az ehhez hasonló streaming szolgáltatásokra) is. Sokkal egyszerűbb egy kisebb és könnyebb (talán még valamennyivel olcsóbb) laptopot hurcolni a mindennapokban és rendelkezni egy ilyen előfizetéssel, mint sem megvenni a drágább, nehezebb, melegedő, elavuló gamer laptopot.

Másik szempontból viszont az a teljesítmény ott lapul a háztető alatt és nem kell hozzá sokszor internet kapcsolat sem, hogy egy igazán jót játszunk. Ráadásul előfizetési díj sincs. A kérdés az, hogy ki mit preferál jobban. Az első ilyen féle posztban titeket szeretnénk megkérdezni, hogy szerintetek mi a jövő. Melyik platformban bíztok inkább a hordozható PC szegmensben, a Gamer laptopot vagy a Streaming szolgáltatásokat pártoljátok?

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.