Főoldal Filmek A Shazam! rendezője azokról a filmes bakikról beszélt, amiket senki sem vett észre
Filmek

A Shazam! rendezője azokról a filmes bakikról beszélt, amiket senki sem vett észre

Csak a sasszemű rajongók vehették észre a Shazam! filmes bakijait, azonban David F. Sandberg bevallott több forgatási malőrt is.

636
Shazam
Forrás: DC Studios

Csak a sasszemű rajongók vehették észre a Shazam! filmes bakijait, azonban David F. Sandberg bevallott több forgatási malőrt is.

A Shazam! sokakat meglepett, könnyedségével és humorával rögtön a kritikusok és a rajongók szívébe lopta magát a DC Moziverzum legújabb üdvöskéje, ugyanakkor mint minden film esetében, számos bakit vétettek a forgatás alatt, ám ezek közül néhányat csak a sasszemű nézők szúrhattak ki a filmvásznon.

David F. Sandberg rendező feltöltött egy kulisszák mögötti videót a Shazam! forgatásáról, melyben hosszasan részletez két jelenetet a filmből, ami senkinek sem tűnt fel, hogy itt valami nincs rendben. Az első esetben a plázában vétett bakiról beszél, hogy még maguk a készítők is csak az utómunka során vették észre, hogy a nagy igyekezetben a stábtagok ottmaradtak a kép jobb oldalán. A rendező elmondja, hogy az utómunka során igyekeztek eltüntetni a gyanútlan stábtagokat a képen, bevásárlószatyrokat és táskákat aggattak rájuk, hogy azt a látszatot keltsék a nézőkben ezzel, mintha vásárlók lennének a bevásárlóközpontban. Mi sem bizonyítja jobban a remek utómunkát, hogy szinte senki sem jött rá a bakira, csak Sandbergnek köszönhető, hogy lelepleződött.

A rendező egy másik jelenetet is kifejtett, melyben a gyerekek kabátjáról beszél. Billy eltűnése közepette a gyerek főszereplők kabátot ragadnak, azonban senkinek sem tűnt fel, hogy még a házban is viselték a téli öltözetet. Nos, a rendező hosszasan magyarázza a videóban a történteket, és elmondása szerint olykor a filmesbakik szülik a legjobb koreográfiát. Így a jövőben, ha kiszúrtok egy bakit a filmben, nem árt megvárni a rendezői reakciót, hogy miért nem forgatták újra, miért hagyták benne a filmben – már ha lesz rendezői reakció erre.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.