Főoldal Filmek Új jelenetekkel bemutatják a Bosszúállók: Végjátékot, hogy letaszítsák az Avatart az első helyről
Filmek

Új jelenetekkel bemutatják a Bosszúállók: Végjátékot, hogy letaszítsák az Avatart az első helyről

Pusztán 44 millió dollár választja el a Bosszúállók: Végjáték a legtöbb bruttó bevételt termelt mozitól, így a jövőhéten új jelenetekkel újra bemutatják a filmet.

564
Bosszúállók: Végjáték

Pusztán 44 millió dollár választja el a Bosszúállók: Végjáték a legtöbb bruttó bevételt termelt mozitól, így a jövőhéten új jelenetekkel újra bemutatják a filmet.

A Bosszúállók: Végjáték több rekordot is megdöntött már, azonban ez nem elég a Marvel Studiosnak, szeretnék letaszítani a trón legmagasabb fokára a bruttó bevétel éllovasát, a Avatart is, és ettől az újabb rekordtól csak 44 millió dollár választja el a grandiózus finálét. Sokáig elérhetetlennek tűnt, ám ma a Marvel Studios bejelentette, hogy jövőhéten újra bemutatják a filmet a rajongóknak.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Londonban jelenleg is tart a Pókember: Idegenben sajtóeseménye, ahol a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige megerősítette, hogy a Bosszúállók visszatérnek a mozikba, s mindezt új jelenetekkel teszik, egy stáblista végi jelenettel gazdagodik az Infinity Saga utolsó része.

Nem egy bővített kiadás, de egy olyan verzióval térünk vissza a mozikba, aminek a végén lesz egy-két új dolgot. Ha végig ülöd a filmet, és kivárod a stáblistát, akkor egy törölt jelenet, egy kis tisztelgés, egy kis meglepetés. Jövőhéttől a mozikban.

Korábban már olvashattunk arról, hogy közel 900 órányi anyagból vágták össze a Végtelen háborút és a Végjátékot, így a Russo testvéreknek volt miből válogatni, de hogy pontosan milyen jelenettel gazdagodik majd a film, a Pókember: Idegenben felvezetője lesz, vagy esetleg valami más, amivel a Marvel Moziverzum jövőjében találkozhatunk, nem tudni.

Bosszúállók: Végjáték

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...