Főoldal Játékok Sötétségbe borul a Rainbow Six Siege
Játékok

Sötétségbe borul a Rainbow Six Siege

Közeledik a legújabb Season a Rainbow Six Siege-be. Az új évadban egy támadót és egy védőt kapunk, egyik egy vérbeli amerikai Kentucky-ból, a támadónknak eredete viszont ismeretlen.

658

Közeledik a legújabb Season a Rainbow Six Siege-be. Az új évadban egy támadót és egy védőt kapunk, egyik egy vérbeli amerikai Kentucky-ból, a támadónknak eredete viszont ismeretlen.

Warden

Beszéljünk elsőnek a védőnkről. A legújabb amerikai operátorunk egy igazi behemót. Egyes sebességével és hármas páncéljával segíti a védők munkáját. A elsődleges fegyvertára pedig: M590A1 (Shotgun) és MPX (SMG), amit már láthattunk Valkyrie-nél. Másodlagos arzenálja: SMG-12 amit főleg Dokkaebi használ, a másik meg P-10C amit meg Clash használ. Az eszközei között szerepel még a Deployable Shield és Barbed Wire. A képessége nem más, mint egy olyan szemüveg aminek nem akadály se a flash, se a smoke.

Nøkk

A titokzatos támadónk nem más, mint Nøkk akinek kiléte ismeretlen és nem sokat tudni róla. A kettes sebessége és kettes páncéljával igencsak átlagosnak mondható. Fegyvertára pedig a következő: FMG9 (SMG) ami Smoke nagy kedvence, másik meg a SIX12 SUPPRESSED (Shotgun) amit Ying és Lesion használ. Pisztolyai: a 5.7 USG és a D50 amik remek lehetőségeket nyitnak. Támadóként pedig Breach Charge-ot és Claymore-t kapott.

További újdonságok

Ebbe a szezonba nem új pályát kapunk, hanem egy reworkot. Az egyik régi mapot, a Kafe Dostoyesky. Személy szerint már nagyon várom, hiszen az egyik kedvenc pályámról van szó. Érkezik még egy új bolt kinézetet ami igazán érdekesnek tűnik és még megkapjuk a ranked meccsekbe a Pick & Ban rendszert is, amibe mindkét csapat kitilthat egy védőt és egy támadó operátort. Az új elit skin-t pedig Lesion fogja kapni.

Szerző

Kisgyerek korom óta foglalkoztat a számítógép kívül-belül. Legjobb tudásom szerint szállítom nektek a híreket hétről-hétre a gamer rovatba.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

XDefiant
Játékok

Már előtölthető az XDefiant és itt a hivatalos gépigény is

A Ubisoft új online aréna shootere pár napon belül érkezik.

Assassin's Creed Shadows
Játékok

Mit tudunk az Assassin’s Creed Shadows játékról?

Minden, amit az új szamurájos Assassin’s Creedről tudni érdemes.

Assassin's Creed Shadows
Játékok

Szamurájok korába repít az Assassin’s Creed Shadows előzetese

Látványos előzetest kapott az új Assassin’s Creed játék.