Főoldal Filmek A legújabb Birds of Prey forgatási képek szerint Harley Quinn és Joker szakított
Filmek

A legújabb Birds of Prey forgatási képek szerint Harley Quinn és Joker szakított

Valamikor a hét elején Margot Robbie már megosztott egy képet Harley Quinn visszatéréséről, most újabb képeket kaptunk a Birds of Prey szuperhősfilmből.

868
Harley Quinn

Valamikor a hét elején Margot Robbie már megosztott egy képet Harley Quinn visszatéréséről, most újabb képeket kaptunk a Birds of Prey szuperhősfilmből.

Margot Robbie képe és a teaser videó után most több tucat másik képet kaptunk a Birds of Prey első forgatási napjairól. A 20 másodpercesre sikerült teaser videóban Harley Quinn mellett feltűnt még Vadásznő (Mary Elizabeth Winstead), Renee Montoya (Rosie Perez), Cassandra Cain (Ella Jay Basco) és Victor Zsasz (Chris Messina), de a csajok ellenfelét, Fekete Maszkot játszó Ewan McGregor is felfedte karakterét a várva-várt DC-filmben.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Azok után, hogy Harley teljes egészében felfedte új jelmezét, de a most kiszivárgott forgatási képek még beszédesebbek lettek, ugyanis a legújabb képeknek hála azt is tudjuk, hogy Miss Quinn és Joker (Jared Leto) szakítottak a Suicide Squad – Öngyilkos osztag románca után. Legalábbis erre utaló tetoválást látunk Harley Quinn combján: Harley + Puddin (utalás Jokerre), azonban a Puddin áthúzva szerepel, tehát a szerelmesek már nincsenek együtt a folytatásban.

Margot Robbie színésznő először 2016-ban játszotta el Harley Quinnt, s annyira beleszeretett a szerepbe, hogy produkciós cégével beszállt a Birds of Prey előkészületébe is, hogy mindenben támogassa a Warner projektjét, s mielőbb visszatérhessen Harley a mozivászonra. A karakterről először 1992-ben olvashattunk a Batman: The Animated Series, Harley Quinn című képregényszámban, de egészen 2016-ig kellett várni, hogy szerephez jusson egy mozifilmben, akkor viszont Robbie karaktere radikális változáson esett át, ugyanakkor megmaradtak a képregényes jellemvonásai a filmvászonra is.

A filmet 2020. február 7-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Tron: Ares
Filmek

Jeff Bridges visszatér a Disney Tron: Ares című folytatásában

Visszatér a Tron-filmek korábbi sztárja, Jeff Bridges.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.