Főoldal Filmek A Warner még nem döntött, hogy R-besorolású legyen-e a Birds of Prey
Filmek

A Warner még nem döntött, hogy R-besorolású legyen-e a Birds of Prey

Az előzetes hírekkel ellentétben a Warner Bros. még nem döntötte el, hogy PG-13 vagy R-besorolású legyen a Birds of Prey.

598
Harley Quinn

Az előzetes hírekkel ellentétben a Warner Bros. még nem döntötte el, hogy PG-13 vagy R-besorolású legyen a Birds of Prey.

Tegnap megkaptuk az első hivatalos képet a Birds of Prey produkció előkészületéről, amit Margot Robbie színésznő osztott meg Instagram-oldalán. A Birds of Prey főszereplői ezúttal a hölgyek lesznek, leginkább Harley Quinn kap nagy szerepet, aki a Suicide Squad – Öngyilkos osztag után először tér vissza. A Birds of Prey munkálatai már jó ideje zajlanak, és eddig a pontig úgy tűnt, hogy korhatáros filmről beszélünk, amelyben a felnőtteket célozzák meg, de a legfrissebb hírek szerint a Warner már inkább a szolidabb, PG-13-as besorolásra hajlik.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Egy most megjelent új jelentés azt állítja, hogy még nem döntöttek a film besorolásáról, amiből arra lehet következtetni, hogy a stúdió komolyan fontolóra vette annak lehetőségét, hogy mégis PG-13-as karikával lássák el a Birds of Prey mozifilmet, szemben a beígért 18-as jelzéssel, amire többször is utaltak a készítők.

Őszintén szólva, bármilyen korcsoportot is célozzanak meg, a Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) sikere már most borítékolható, hiszen láttuk, hogy a Suicide Squad negatív kritikái sem vették a rajongók kedvét abban, hogy beüljenek Joker, Harley Quinn, Deadshot és a többi őrült kalandjára. A Birds of Prey forgatása heteken belül kezdődik, és ha minden jól megy, akkor 2020. február 7-én mutatják be az amerikai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.