Főoldal Filmek Napjainkban fog játszódni a Wonder Woman 3.
Filmek

Napjainkban fog játszódni a Wonder Woman 3.

Patty Jenkins megerősítette, hogy a tervezés alatt álló Wonder Woman harmadik része már napjainkban fog játszódni.

606
Wonder Woman

Patty Jenkins megerősítette, hogy a tervezés alatt álló Wonder Woman harmadik része már napjainkban fog játszódni.

Éppen a napokban tudtuk meg Patty Jenkins rendezőnőtől, hogy kezdetektől fogva trilógiában szerette volna elmesélni Wonder Woman történetét, de itt az újabb érdekesség a harmadik részről, miszerint a trilógia befejező része már nem a múltban fog játszódni. A Wonder Woman első rész cselekménye az I. világháború idején játszódott, a második 1984-ben a Hidegháború idejére repít vissza, azonban a rajongók legnagyobb örömére a Wonder Woman 3 eseményei már napjainkban történnek.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Bár a Wonder Woman 1984 forgatása csak most fejeződött be, s a bemutatóra közel másfél évet kell várnunk, hiszen az eredeti tervekkel ellentétben nem novemberben mutatják be a folytatást, hanem 2020 júniusában, azonban Jenkins már a harmadik részről beszélt. A The Hollywood Reporter beszélgetett a direktorral, aki elárulta, hogy a Wonder Woman 3 cselekménye alighanem a jelenben íródik.

Időben még nem helyeztem el, de nem tartom lehetetlennek, hogy egy másik időben játszódjon… Ez az egyik olyan dolog, amiről beszéltünk. Nem akarom a történetet ismét a múltba helyezni, mert ezután hova tartasz? Előre kell menni. Vagyis határozottan egy korabeli sztori lesz. Ez minden, amit mondhatok. Szóval ahová elhelyeztük és ahogy kitaláltuk, nincs teljesen kőbe vésve.

A Wonder Woman múltbeli eseményei segítettek megismerni a karaktert, és várhatóan nem lesz ez máshogy a második résznél sem, hiszen a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala sok megválaszolatlan kérdést hagyott maga mögött, de talán a Wonder Woman 1984 azokra is válasszal szolgál. Nem szabad elfelejteni, hogy az említett Batman Superman ellen kivételével Diana hercegnőt eddig csak a múltban láttuk, de ez hamarosan változni fog, mert a Wonder Woman 3 több évet ugrik előre az időben, és ezúttal már a jelenbe érkezünk. Végül is, a Marvelnél már láttunk erre példát Amerika kapitány esetében, amikor az első rész még a II. világháború idején játszódott, azonban Amerika kapitány: A tél katonája már a modern korban. Ott működött, akkor miért lenne ez máshogy a DC-nél, mikor az egyik legsikeresebb képregényfilm folytatásáról beszélünk?

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.