Főoldal Filmek Ross Marquand nem tudja, hogy szerepel-e a Bosszúállók 4-ben
Filmek

Ross Marquand nem tudja, hogy szerepel-e a Bosszúállók 4-ben

A The Walking Dead sorozatból ismert Ross Marquand színész elárulta, hogy fogalma sincs, hogy a Vörös Koponya visszatér-e a Bosszúállók 4. részében.

646

A The Walking Dead sorozatból ismert Ross Marquand színész elárulta, hogy fogalma sincs, hogy a Vörös Koponya visszatér-e a Bosszúállók 4. részében.

Sokan lehet nem tudják, hogy eredetileg nem Ross Marquand keltette életre a Vörös Koponyát a Marvel Moziverzumban, akivel először az Amerika kapitány: Az első bosszúállóban találkoztunk, ugyanis ő játszott főellenséget, akit akkor még Hugo Weaving játékában láthattunk a vásznon. A karaktertől akkor abban a részben egy rövid időre búcsút vettünk, de idén a Bosszúállók: Végtelen háborúban visszatért, és Thanos útvezetőjeként szolgált, hogy az Őrült Titán ráleljen a Lélek kőre a Vormiron, és mint tudjuk, ezt csak úgy érhette el, ha feláldozza szeretett lányát, Gamorát.

A The Walking Dead legutóbbi epizódja után a színésznek feltették a kérdést a Talking Dead című műsorban, hogy látjuk-e jövő tavasszal a cím nélküli Bosszúállók-filmben, azonban erre még maga a színész sem tudja a választ.

Nem tudom. Nem tudok válaszolni erre a kérdésre. Tényleg nem tudom a választ.

Nagy valószínűséggel Marquand nem játszotta meg magát, hiszen még maga sem tudja a választ kérdésre, s Russoék valóban nem árulták el neki, hogy szerepet kap-e a folytatásban, hiszen a Végtelen háború forgatása alatt több jelenetet is leforgathattak már a színésszel, amiket végül nem láttunk a filmben, hiszen azokat a negyedik részre tartogatták. Ugyanakkor az is elképzelhető, hogy tisztában van az igazsággal, s tudja, hogy a Vörös Koponya visszatér tavasszal, csak nem szeretné lelőni a poént, így az igazságot mi is csak jövő áprilisban tudjuk meg, amikor 25-én bemutatják a Bosszúállók negyedik részét.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...