Főoldal Filmek Joe Russo elárulta, hogy milyen hosszú a Bosszúállók 4. első vágása
Filmek

Joe Russo elárulta, hogy milyen hosszú a Bosszúállók 4. első vágása

Miközben még mindig a Bosszúállók 4. első trailerére várunk, addig Joe Russo elárulta, hogy milyen hosszú a film az első vágása.

621
Russo

Miközben még mindig a Bosszúállók 4. első trailerére várunk, addig Joe Russo elárulta, hogy milyen hosszú a film az első vágása.

Az izgalom fokozódik a Bosszúállók 4. első előzetese körül, hiszen a Marvel tegnap elindította a visszaszámlálást, azonban ez sajnos nem az előzetesre utal, hanem a premierre, amire 2019. április 26-án kerül sor Magyarországon. De lehet, hogy a folytatásban sok rajongónak okozunk fájdalmat, mert Russoék szerint az előzetes bemutatkozása átnyúlhat jövő évre – ebben érzünk némi játszadozást a rajongókkal.

Biztosan senki sem tudja, hogy mikor mutatják be a cím nélküli Bosszúállók-film előzetesét, de sokan egyetértenek abban, hogy a Végtelen háború folytatásának előzetese valamikor novemberben érkezik, ehhez képest Joe Russo társrendező Instagramon ezt kétségbe vonta egy kérdez-felek interjúban. Russo a rajongói „fórumban, beszélgetésben” csak annyit erősített meg, hogy “talán igen, talán nem”.  Azt azért kötve hisszük, hogy 2019-ig várnunk kéne a trailerre, hiszen a Végtelen háború első előzetesét is november végén mutatták be, és ne feledjük Kevin Feige nyilatkozatát, hogy még év vége előtt bemutatják, ezért nem valószínű, hogy Russo komolyan gondolta, amit mondott, s csak trollkodott egyet a rajongókkal. Sőt, még a videóban majdnem a film címére is fény derült, de hirtelen vége lett az elő adásnak.

A folytatásban sokkal nagyobbak a tétek, ezt a készítők is érzik, ezért már többször is hallhattunk arról, hogy esetleg hosszabb lesz a negyedik Bosszúállók-film, mint a harmadik volt. Joe Russo elárulta, hogy a Bosszúállók 4. jelenlegi vágása háromórás, de mivel még folynak a munkálatok, ez változhat.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...