Főoldal Filmek A Warner Bros. nem tervez sokáig Henry Cavill sztárral
Filmek

A Warner Bros. nem tervez sokáig Henry Cavill sztárral

Egyre biztosabbak azok a pletykák, miszerint Henry Cavill hamarosan távozik a DC és Warner párostól, és ezzel lemond a Superman szerepről.

645
Superman

Egyre biztosabbak azok a pletykák, miszerint Henry Cavill hamarosan távozik a DC és Warner párostól, és ezzel lemond a Superman szerepről.

Nincs tervben Az Igazság Ligája folytatása, de még Az acélember második részét sem veszi fontolóra a Warner Bros., pedig Henry Cavill világosan kifejtette, ha nincs munkája a stúdiónál, ő akkor lelép és újracastingolhatják Supermant, mert ő többet nem adja nevét a karakternek – kis túlzással így lehet leírni az elmúlt hetek, hónapok és lassan évek eseményeit, ami a Warner és DC falai között megy.

A stúdió legnagyobb bukását könyvelhette el Az Igazság Ligája után, ami a sok újraforgatás következtében alaposan megnövelte a gyártási költséget, és csak tovább rontott a film helyzetén a sok negatív kritika, illetve Zack Snyder rendező leváltása. A történtek után a Warner átértékelte az univerzumot, és a jövőben nagyobb hangsúlyt szeretne fordítani az önálló szuperhősfilmekre, illetve a DC-nél megszokott sötét és komor világon is próbálnak javítani, aminek első próbálkozása a Wonder Womannél volt tapasztalható, de nem lesz ez máshogy az idei Aquaman-filmnél sem.

A pletykák szerint a Warner és Henry Cavill mai a napig sem tudtak megegyezni Superman szerepről, és állítólag a stúdió nem hajlandó megfizetni a színész gázsiját, akinek az elmúlt években mutatott teljesítménye után meglehetősen megugrott az értéke. A sajtó többször feldobta a Man of Steel második rész forgatását, de a stúdiótól ezt mai napig nem erősítették meg, sőt, a Variety legújabb hírei szerint már el sem készül a rajongók várva-várt második része, mert a stúdió egyszerűen lemondott róla. Így aztán miért maradjon Henry Cavill Superman, amikor nem kap filmet?

Ezek után már tényleg nem lepődnénk meg, ha Ben Afflecket is fiatalabb színészre cserélnék a The Batmanben, akivel hosszú éveken át lehet számolni – Affleck kissé túlkoros lett a denevérember szerephez, és Matt Reeves rendező és író is egy fiatalabb színészt szeretne a főszerepre, akivel hosszú éveken át számolni lehet a DC-nél.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.