Főoldal Előzetesek Itt a végső előzetes Predator – A ragadozó horrohoz
Előzetesek

Itt a végső előzetes Predator – A ragadozó horrohoz

Egy kulisszák mögötti előzetest kaptunk a Predator – A ragadozó című horrorhoz, amiben a sok új jelenet mellett a Hell Hounds kutyák is megjelennek.

630

Egy kulisszák mögötti előzetest kaptunk a Predator – A ragadozó című horrorhoz, amiben a sok új jelenet mellett a Hell Hounds kutyák is megjelennek.

A rajongók dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen a napokban hivatalossá vált, hogy a legmagasabb, azaz 18-as karikával ellátva érkezik az 1989-es Ragadozó című horrorfilm folytatása a mozikban. Már nagyon várjuk, hogy lássuk, Shane Black mire vitte a horror és a vígjáték elemeinek keverését a Predator – A ragadozóban, melyhez most a 20th Century Fox bemutatta a végső előzetest.

A lap tetején található előzetesben a sokat pletykált Hell Hounds névre keresztelt kutyák is láthatók, amikkel először a 2010-es Ragadozók című filmben találkoztunk, de az új részben is feltűnnek majd ezek a fenevadak. A korábbi részben a kutyákat a vadászatban használták a Ragadozók, vélhetően nem lesz ez máshogy a szeptemberi mozifilmben sem. Túl sok információt továbbra sem osztottak meg a film cselekményéről, azonban egy rövid szinopszist azért így is megosztottak velünk:

A kertvárostól egészen a külső övezetig folytatódik a vadászat Shane Black rendező Ragadozó epizódjában. Az univerzum leghalálosabb vadászai erősebbek, intelligensebbek és halálosabbak mint valaha, hiszen genetikailag frissítették DNS-szerkezetüket más fajokéval. Egy fiatal kis srác véletlenül aktiválja a vészhívót, ami egyet jelent egy meghívóval, a Ragadozók visszatérnek a Földre, amikkel csak egy ex katonákból álló csapat, és egy hozzájuk csatlakozó elkeseredett tudós képes felvenni a harcot, és megakadályozni az emberiség vesztét.

A Predator – A ragadozó országos bemutatója szeptember 13-án lesz, főszerepben a Logan – Farkas főszereplője Boyd Holbrook, Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key, Sterling K. Brown, Jacob Tremblay, Thomas Jane, Alfie Allen, Augusto Aguilera, Jake Busey és Edward James Olmos.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Olivia Munn
Filmek

Olivia Munn visszaemlékezett Bryan Singer furcsa viselkedésére az X-Men: Apokalipszis forgatásán

Bryan Singer több alkalommal is bizonyította, hogy csapnivaló filmrendező, majdhogynem lehetetlen vele...

Predator
Filmek

Rettentően ocsmány koncepciós rajz a The Predator-filmből

A legújabb koncepciós rajz egy közel hét végtagú szörnyet tárt fel a...