Főoldal Filmek [MEGERŐSÍTVE] Az Aquaman-film picit átírja a képregénysztorit
Filmek

[MEGERŐSÍTVE] Az Aquaman-film picit átírja a képregénysztorit

A hétvégén egy egészen érdekes hír jelent meg, miszerint Mera és Nereus karakterek közti kapcsolat eltér majd a képregényektől.

654

A hétvégén egy egészen érdekes hír jelent meg, miszerint Mera és Nereus karakterek közti kapcsolat eltér majd a képregényektől.

Hétvégén szárnyra kaptak az első pletykák, hogy talán a decemberben érkező Aquaman megmásítja majd Mera (Amber Heard) és Nereus (Dolph Lundgren) kapcsolatát, hiszen a képregényekben ők szerelmespárt is alkottak, ellenben a filmben apja-lánya kapcsolat lehet a két karakter között. Ezt akkor még erős pletykaként kezeltük, azonban kedden megerősítették, hogy valóban igaz a pletyka.

A hír elsőként az Aquaman első számú rajongói oldalán, az Aquaman Shrine portálon lehetett olvasni, később pedig Dolph Lundgren színész adott interjút a Las Vegas Review-Journalnek, ahol megerősített az apró módosítást:

Jó, hogy király vagyok. Alapvetően megpróbálom fenntartani a békét Amber Heard-del, aki a lányomat játssza a filmben. Megpróbál meggyőzni engem arról, hogy csatlakozzam a helyes oldalhoz. Aztán ott van Nicole Kidman, mint Aquaman édesanyja, akik megpróbálják elkerülni a háborút a felszíni lakosok és az atlantisziak között.

Felmerül azért a kérdés, hogy mit értett Lundgren a „helyes oldal” alatt, és vajon kik lehetnek az ellenfél csapatában? Esetleg Patrick Wilson karaktere, Ocean Master mindenáron azon lesz, hogy a felszíni békés embereket Atlantisz ellen fordítsa? Azt már tudjuk, hogy egy darabig nem kapunk előzetest a filmhez, de nem lennénk meglepve azon sem, ha a nyári Comic-Conig hallgatnának a filmről.

Az Aquaman országos bemutatója 2018. december 20-án lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.