Főoldal Filmek Chris McKay: A Nighwing kib***ott jó film lesz!
Filmek

Chris McKay: A Nighwing kib***ott jó film lesz!

Chris McKay legfrissebb kijelentésével alaposan felcsigázott mindenkit: a Nightwing egy őrülten jó film lesz. Legyen így, mi ezt akarjuk!

723

Chris McKay legfrissebb kijelentésével alaposan felcsigázott mindenkit: a Nightwing egy őrülten jó film lesz. Legyen így, mi ezt akarjuk!

A Warner Bros. bejelentésétől eltekintve nem sokat hallatott magáról az önálló Nightwing-film eddig. Múltkor kiderült, hogy a Lego Batman – A film rendezőjét, Chris McKayt bízták meg a feladattal, hogy Dick Grayson kapjon egy nagyszerű bemutatkozó filmet, és úgy tűnik a rendező véresen komolyan vette a megbízást. Robin egy pokolian jó filmmel érkezik az univerzumba:

Egy kib***ott jó film lesz tele sok szívvel és érzelemmel. Őrülten jó és szórakoztató lesz, bárki is kapja a Nightwing főszerepét, de rengetegen jelentkeztek más szerepekre is, ezért valamennyiüknek át kell esniük egy erős próbán. Nem akarok sok számítógépes trükköt. Minden kibasz*tt élethű lesz, valódi kaszkadőrök, igazi kamerákkal, egyszóval mindennek hitelesnek kell tűnnie. Zsigeri élményként fog hatni a szereplőkre és stábtagokra, és természetesen a nézőkre. Sok filmmel ellentétben, ahol rengeteg CGI-t és repülést látunk, vagy valami hasonlót, ez most más lesz. A főszereplő minden tettének igazinak kell látszódnia, mivel ő egy ember, ezért szuperereje abban rejlik, hogy kiváló harcban és tornában. Nagyon vicces lesz látni a vásznon.

Lassan kezd körvonalazódni, hogy mit is tervez a stúdió, vagyis hogy a következő években a hangsúlyt inkább a kis költségvetésből gazdálkodó filmekre helyezné. Erre utal a Joker eredettörténetét feldolgozó mozi vagy a Gotham City Sirens, melyek szintén tervezés alatt állnak. McKay hozzáfűzte még, hogy

Nagy rajongója vagyok a képregényeknek, és képes vagyok megcsinálni Nightwing történetét, Dick Grayson történetét, amely karaktert a világon minden egyes ember ismer, de valahogy soha nem jutott neki szerep. Millió Pókember-film készült, és sok Batman, próbálkoztak a Hulkkal is. Mikor Tim Burton elkészítette a denevérember filmeket, voltak erre próbálkozások, hogy „Ó, most ebben talán Robin lesz, Talán megmentjük Robint. Nem, majd a következőben mentjük meg”. Christopher Nolan esetén az emberek azt kérdezték, „Megcsinálja Robint?” A Batman Superman ellen forgatása előtt már szóba került Robin szerepe, és nagy rajongója vagyok az elmaradt történeteknek, és Robiné az egyik legnagyobb a képregényekben. Ő az a karakter, akivel együtt nőttem fel. Tetszik a felemelkedése.

Ezek után bátran kijelenthetjük, jó kezekbe került a Nightwing, mert ha valaki képes sokat kihozni a karakterből, akkor az McKay. Jó kérdés tehát, hogy milyen szerepet szánnak Robinnak a DC Filmes Univerzumában, és őszintén szólva hatalmas hiba lenne kihagyni az egészből, már csak azért is, mert a képregényekben Batmannek öltözött.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.