Főoldal Előzetesek [SDCC 2017] Kiszivárgott a Végtelen háború előzetese
Előzetesek

[SDCC 2017] Kiszivárgott a Végtelen háború előzetese

Tegnap ismét bemutatták az Infinity War első előzetesét, de úgy tűnik, óvatlanok voltak, mert felkerült az internetre a videó.

745

Tegnap ismét bemutatták az Infinity War első előzetesét, de úgy tűnik, óvatlanok voltak, mert felkerült az internetre a videó.

A Comic-Con leglátványosabb, s legjobban várt panelja minden bizonnyal a tegnapi Marvel Studios előadása volt, ahol a készítők több érdekességet is megosztottak a rajongókkal, köztük azt, hogy mikor fog játszódni a Marvel Kapitány, de az est fénypontja akkor is az volt, mikor a Bosszúállók kaptak szerepet. Szomorúak vagyunk, de a stúdió egyelőre nem óhajtja nyilvánosság előtt bemutatni az előzetest, de ez nem tántorította el a rajongókat, hogy elővegyék kameráikat, s rögzítsék a sorokat – pedig az előadás előtt azt többször is elmondták, hogy akit rajta napnak, kizárják a teremből.

A minőség ellenére is azért kivehetőek azok az elemek, melyekről korábban már írtunk, hiszen ezt a videót egy hete a D23 Expon is levetítették. A pletykák szerint a következő napokban a stúdió hivatalosan is be fogja mutatni online a trailert.

A kiállításon több posztert is bemutattak a filmhez, rajtuk a korábbi Bosszúállók csapatával, A galaxis őrzőivel, Doctor Strange-dzsel, Fekete Párduccal, az időközben kiszőkült Fekete Özveggyel és a nomád életmódot folytató Amerika kapitánnyal.

A Bosszúállók: Végtelen háború hazai bemutatója 2018. április 26-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...