Főoldal Filmek Mel Gibson-t akarják az Öngyilkos osztag 2 rendezőjének
Filmek

Mel Gibson-t akarják az Öngyilkos osztag 2 rendezőjének

A folytatás korai szakaszában arról mennek beszélgetések, hogy ki rendezze a második részt. Mel Gibson esélyesként pályázik rá.

858

A folytatás korai szakaszában arról mennek beszélgetések, hogy ki rendezze a második részt. Mel Gibson esélyesként pályázik rá.

Miután a kritikusok és a látogatók is kiálltak Gibson új filmje, A fegyvertelen katona mellett, könnyen elképzelhető, hogy a sikerre felfigyelt a Warner Bros. is, és szívesen látnák a DC Filmes Univerzumában, mint a Suicide Squad 2. direktoraként.

Szó se róla, tényleg egy öngyilkos osztag filmet láttunk 2016-ben, amit nem csak a kritikusok, de a rajongók előtt is elhasalt, habár a bevételek nem ezt mutatják. Mindenki csak szidta a filmet, hogy mennyire botrányosan volt összerakva, a vágások és maga a rendezés is mennyire primitív volt, ennek ellenére a tavalyi év egyik nagy blockbustere. Éppen ezért senki sem lepődik meg azon, hogy a stúdió folytatáson töri a fejét, ugyanakkor váratlanul ért mindenkit a The Hollywood Reporter híre, miszerint a film korai fázisában tart, és Mel Gibson-nal tárgyalnak a székről.

Egyelőre még hosszú út áll Gibson előtte, hogy képregényfilmet rendezhessen, hiszen előbb bele kell mélyednie a szuperhősfilmek világába. A THR forrása szerint a stúdió mindent megtesz az ügy érdekében, és nem különbül vélekedik erről a rendezős sem. Mindenképpen tisztán kell látnia a tényeket, ha valóban filmet szeretne rendezni a DC-nek.

A stúdiónak már arra is van megoldása, hogyha esetleg Mel Gibson nem vállalná el a rendezést. A forrás szerint befutó lehet még a hamarosan a mozikba kerülő Élet című film rendezője Daniel Espinosa, de vizsgálják még Ruben Fleischer-t a Zombieland-től és az Elven testek rendezőjét, Jonathan Levine-t is.

David Ayer az első rész rendezője jelenleg a Harley Quinn filmen, a Gotham City Sirens-en dolgozik Margot Robbie színésznővel. Elfoglaltsága mellett érhető, hogy miért nem tud foglalkozni a második részre, és hogy a stúdiónál miért keresnek új rendezőt. A Marvel-nél már láttuk számtalanszor, hogy az egyéni kvalitásokkal megáldott rendezők (James Gunn, Russo testvérek) mennyire jó hatással vannak egy adott filmre, s talán Gibson is képes lenne felrázni a franchise-t egy picit.

Időközben a Variety is megerősítette, hogy a Warner Bros.-nál Mel Gibson az első számú jelölt, de a felsorolt rendezők is jó eséllyel szállnak versenybe a Suicide Squad 2. székéért. Hajdan sok vád érte a színészt és rendezőt Hollywoodban, de mára fordult a kocka, és az elmúlt évek termései bizonyították hozzáértését. Mindenesetre érdekes hírrel állunk szemben, és személy szerint mi nagyon örülnénk, ha egy ilyen rendezőre bíznák a második részt, s talán a DC is tanulhatna belőle, hogy később hasonló dolgokat is megmernek majd húzni.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.