Főoldal Filmek Már 2016-ban elkezdenek dolgozni a The Batman filmen?
Filmek

Már 2016-ban elkezdenek dolgozni a The Batman filmen?

Joe Manganiello a film sztárja nem bír magával, hónapról hónapra árul el dolgokat a The Batman rebootról, melyek olykor ellentmondásosak.

864

Joe Manganiello a film sztárja nem bír magával, hónapról hónapra árul el dolgokat a The Batman rebootról, melyek olykor ellentmondásosak.

Mint közismert, Joe Manganiello hatalmas Pittsburg Steelers rajongó, aki hétfőn a The Rich Eisen Show vendége volt, ahol nem csak a kedvenc futballcsapatáról ment az eszmecsere, hanem felhozódott a Denevérember új része is. A színész filmes karrierje feltörekvőben van, akinek alighanem az lesz az egyik legnagyobb filmje, amit Ben Affleck jegyez és rendez majd a jövőben, vagyis a The Batman.

Mikor a film történetéről kérdezték Deathstroke-ot alakító Manganiello színészt, a következőt válaszolta:

Gotham-ről fog szólni, és ez a fickó (Deathstroke) úgy öltözik, mint egy denevér. Én játszom a világ leghalálosabb gyilkosát, akinek csak egy szeme van. Úgy fest, hogy valamikor már év végén elkezdjük a munkát.

Ez azt jelentené, hogy még ebben a hónapban munkába állnak, hiszen már kevesebb, mint egy hónap maradt a 2016-os évből. Ezt azért nehéz lenne elhinni, hiszen Ben Affleck korábban elmondta, hogy a szkript még nem tökéletes, és sok munka van vele, illetve december 25-én érkezik új filmje is,  Az éjszaka törvénye, mely megint csak lefoglalja a rendezőt. Legutóbb a színész még azt állította, hogy a film forgatása 2017 tavaszán indul, most pedig már idén? Talán Manganiello a következő évre értette a fenti kijelentését, de ami még ennél is kézenfekvőbb, hogy a jelmezek próbáját tartják decemberben.

A Showról készült videót a lap tetején Ti is megnézhetitek. Mit gondoltok, mikor kezdik forgatni a The Batman néven futó Denevérfilmet?

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.