Főoldal Filmek Beszámolókat olvashatunk az újraforgatott Amerika kapitány: Szép új világ tesztvetítéseiről, mennyire sikerült jól?
Filmek

Beszámolókat olvashatunk az újraforgatott Amerika kapitány: Szép új világ tesztvetítéseiről, mennyire sikerült jól?

Néhányan már láthatták a filmet, és mennyire lesz acélos az Amerika kapitány: Szép új világ?

601
Amerika kapitány: Szép új világ
Forrás: Marvel Studios

Az első tesztvetítések alatt az Amerika kapitány: Szép új világ (korábbi nevén New World Order) című filmhez többnyire negatív visszajelzéseket kaptak, ami úgy tűnik, arra késztette a Marvel Studiost, hogy kiterjedt újraforgatásokat rendeljen el.

Röviden:

- A tesztvetítések nem mentek jól.
- Jelentős újraforgatásokra került sor.
- A változtatások ellenére bajban lehet az Amerika kapitány: Szép új világ.

A folytatáshoz kapcsolódó újraforgatások egy négy hónapos időszakot öleltek közre, a Marvel pedig felkérte a Holdlovag íróját, Matthew Ortont, hogy írjon új jeleneteket és anyagokat a filmhez. Bár az újraforgatás gyakori jelenség (különösen nagy stúdióprojektek esetében), egy ilyen hosszú forgatási időszak arra utal, hogy jelentős változtatások történhettek a történetben.

Állítólag a múlt héten újabb tesztvetítésekre került sor, és a pletykák szerint ezek a vetítések sem hoztak sokkal jobb eredményt. Beszámolók szerint két vetítést tartottak, és a résztvevőket zöld vagy piros karszalag alapján csoportokba osztották. Az első jelentéseket a World of Reel osztotta meg, hogy a film két különböző változatát mutatták be, de nem biztos, hogy ez helytálló (valószínűbb, hogy a stúdió különböző demográfiai csoportoktól próbált visszajelzést gyűjteni).

Akárhogy is, a visszajelzések többsége vegyes vagy negatív volt, a filmet „lényegtelennek” és „laposnak” nevezték. A többnyire valótlan és téves információkat közlő MTTSH is arról számolt be, hogy vetítésekre került sor.

Egy nemrég kiszivárgott cselekményleírás – amelyet hitelesnek tartanak – nem keltett túl sok bizalmat, ennek fényében annyira nem meglepő, hogy a visszajelzések nem valami pozitívak. Természetesen nem győzzük hangsúlyozni, hogy hivatalosan semmilyen információról nem számolt be a stúdió, ezért ezeket a híreket érdemes pletykaként kezelni, erős fenntartásokkal.

Az új film rendezője Julius Onah, a The Cloverfield Paradox rendezője, és a forgatókönyvet az említett sorozat alkotója, Malcom Spellman és Dalan Musson írta. A Holdlovag írója, Matthew Orton jelenleg is dolgozik a forgatókönyv átírásán vagy kiegészítőjén a pótforgatásokhoz. A hírek szerint az új jeleneteket találtak ki, amelyek egy új karaktert, Giancarlo Esposito által alakított titokzatos gonosztevőt vezetik fel.

Új belépőként Shira Haas neve is olvasható a stáblistán. Danny Ramirez, mint Joaquin Torres váltja Sam-et, aki a képregényekben egyébként szintén átveszi Sólyom szerepét. Végezetül Liv Tyler és Tim Blake Nelson, akiket legutóbb a 2008-as A hihetetlen Hulk című filmben láthattunk, szintén visszatérnek a Marvel világába.

Az Amerika kapitány: Szép új világ premierje 2025. február 13-án lesz a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Amerika kapitány: Szép új világ
Filmek

Az Amerika kapitány: Szép új világ stáblistás jelenete felvezethet egy régóta várt projektet

Ezt a hírt olvasva még izgatottabbak lettünk az Amerika kapitány: Szép új...

Sam Raimi
Filmek

Sam Raimi lehet a Doctor Strange 3. rendezője

Visszatérhet a Doctor Strange az őrület multiverzumában rendezője a folytatásra.