Főoldal Filmek Az Amerika kapitány: Szép új világ stáblistás jelenete felvezethet egy régóta várt projektet
Filmek

Az Amerika kapitány: Szép új világ stáblistás jelenete felvezethet egy régóta várt projektet

Ezt a hírt olvasva még izgatottabbak lettünk az Amerika kapitány: Szép új világ bemutatója iránt.

122
Amerika kapitány: Szép új világ
Forrás: Marvel Studios

Évek óta keringenek pletykák egy esetleges World War Hulk című filmről, de eddig semmi konkrétum nem született a franchise részéről. Mark Ruffalo, aki Hulkot alakítja, korábban elárulta, hogy a stúdiónál sosem volt tervben egy önálló Hulk-film, elsősorban a jogi viták miatt, mert a karakter felett eddig a Universal Pictures rendelkezett, ám minden akadály elhárult most, hogy a Marvel Studios visszaszerezte a filmes jogot.

Röviden:

- Megvalósulhat a World War Hulk című film.
- Az Amerika kapitány: Szép új világ vezetheti fel a filmet.
- A jövőben több Hulk-klón is fontos szerepet játszhat.

Saját filmet nem kapott Hulk, ennek ellenére a zöld melák karakterfejlődését végigkövethettük más projektekben. Most azonban úgy tűnik, hogy az Amerika kapitány: Szép új világ stáblista utáni jelenete megalapozza a World War Hulks című projektet. Daniel Richtman, egy népszerű iparági bennfentes szerint a film vége és stáblista utáni jelenete nemcsak a World War Hulks előkészítésében játszik szerepet, hanem egy szélesebb multiverzum-saga részeként is szolgál.

A pletykák szerint a kapcsolat az említett film és a Multiverzum között azután került be a filmbe, hogy az eredeti változat nem tetszett a tesztközönségnek, így újraforgatták a film egyes részeit. Emellett a filmben Amadeus Cho is megjelenhet, mint a Marvel Moziverzum negyedik Hulkja, csatlakozva Bruce Bannerhez, Amazonhoz és Thaddeus Ross Vörös Hulkjához.

Az előzetesek alapján egy földhöz ragadt sztorit kaptunk, és a film cselekménye a hidegháborús időket idézi majd. Az országok agresszíven próbálják létrehozni saját szuperhős-programjaikat, hogy megteremtsék a saját Hulk-klónjukat. A filmben feltűnik az adamantium is, amiért a világ különböző szuperhatalmai versengenek, hogy kiaknázzák annak potenciális előnyeit.

Az új film rendezője Julius Onah, a The Cloverfield Paradox rendezője, és a forgatókönyvet az említett sorozat alkotója, Malcom Spellman és Dalan Musson írta. A Holdlovag írója, Matthew Orton jelenleg is dolgozik a forgatókönyv átírásán vagy kiegészítőjén a pótforgatásokhoz. A hírek szerint új jeleneteket találtak ki, amelyek egy új karaktert, Giancarlo Esposito által alakított titokzatos gonosztevőt vezetik fel.

Új belépőként Shira Haas neve is olvasható a stáblistán. Danny Ramirez, mint Joaquin Torres váltja Sam-et, aki a képregényekben egyébként szintén átveszi Sólyom szerepét. Végezetül Liv Tyler és Tim Blake Nelson, akiket legutóbb a 2008-as A hihetetlen Hulk című filmben láthattunk, szintén visszatérnek a Marvel világába.

Az Amerika kapitány: Szép új világ premierje 2025. február 13-án lesz a mozikban.

A hihetetlen Hulk
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Sam Raimi
Filmek

Sam Raimi lehet a Doctor Strange 3. rendezője

Visszatérhet a Doctor Strange az őrület multiverzumában rendezője a folytatásra.

Mennydörgők
Előzetesek

A Mennydörgők* magyar szinkronos előzetesében a Marvel rosszfiúi kapják a főszerepet

A Marvel mellőzött képregényhőseivel erősít a Mennydörgők csapata.

Pókember
Sorozatok

Forgatási képeket kaptunk Nicolas Cage noir Pókemberéről

Már forgatják Spider-Noir élőszereplős sorozatát.