Főoldal Sorozatok A The Witcher 3 nagy rajongója Liam Hemsworth, de van két hibája, mielőtt beválogatták Ríviai Geralt szerepére
Sorozatok

A The Witcher 3 nagy rajongója Liam Hemsworth, de van két hibája, mielőtt beválogatták Ríviai Geralt szerepére

Liam Hemsworth pótolta hiányosságát, mielőtt igent mondott a Vaják főszerepére.

66
Vaják
Forrás: Netflix

Két éve érkezett a hír, hogy Henry Cavill elhagyja a Netflix saját gyártású Vaják című sorozatát a harmadik évad után, és Liam Hemsworth veszi át Ríviai Geralt szerepét. Habár Hemsworth korábban nem nézte a sorozatot, már jól ismerte a karaktert és a világát, mert bevallása szerint nagy rajongója a The Witcher 3: Wild Hunt című videójátéknak.

A Live with Kelly and Mark műsorban Hemsworth elmondta: „Nem láttam a tévésorozatot, és nem olvastam a könyveket, de körülbelül tíz éve játszottam a videojátékkal.” Kiemelte, hogy rajongója volt a játéknak, emiatt nagyon izgatott volt, amikor megkapta a szerepet.

Kevesen tudják, de Hemsworth csak azután vállalta el a szerepet, hogy visszanézte az előző évadokat, és elolvasta Andrzej Sapkowski eredeti könyveit is. Tavaly elmondta, hogy „falta a könyveket,” miközben fizikailag is felkészült a szerepre.

Az Entertainment Weekly tavasszal megosztotta az első hivatalos képet az ausztrál színészről a szerepben. Ehhez egy előzetes is társult. Sokat nem árult el a rövid teaser videó, de arra kiváló volt, hogy a világ megcsodálja, mennyire jól választották meg az Acélember sztárjának utódját.

Hemsworth két évadot kap Geralt szerepében, mivel a nagy szereplőváltás után a Netflix bejelentette néhány éve, hogy az ötödik, s egyben utolsó évaddal véget vet a sorozatnak. A negyedik évad 2025-ben debütál, de még nem ismert, hogy pontosan mikor láthatják a rajongók a Vajákot.

Vaják
Forrás: Netflix
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események