Főoldal Sorozatok A Star Wars Jedi főszereplőjének, Cal Kestisnek az élőszereplős debütálásáról pletykálnak
Sorozatok

A Star Wars Jedi főszereplőjének, Cal Kestisnek az élőszereplős debütálásáról pletykálnak

A videójátékok után élőszereplős formában is megismerhetjük Cal Kestis-t a jövőben?

107
Star Wars Jedi: Fallen Order

A Star Wars Jedi című videójáték-sorozat nagy népszerűségre tett szert, az utóbbi évek legjobb Star Wars-játékának kihozták, és rendszeresen felmerült a téma, hogy Cal Kestis akár élőszereplős formában is bemutatkozhat a jövőben. Most újabb pletyka jelent meg ezzel kapcsolatban, hogy az Erő-érzékeny főhős szerepet kaphat a Lucasfilm készülő produkciójában.

Konkrét részleteket nem osztottak meg a hírrel kapcsolatban, ám a megbízható bennfentes, Daniel Richtman szerint „Cal Kestis élőszereplős formában fog bemutatkozni Disney+-on.”

Nem egyértelmű, hogy Kestisre fókuszáló projektet jelent ez vagy hogy a karakter egy másik közelgő sorozatban fog feltűnni mellékszereplőként. A videójátékok a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja és Star Wars IV. rész – Egy új remény eseményei között játszódnak, ezért valószínűtlennek tűnik, hogy Cal feltűnne az Ahsoka 2. évadában, amely a Star Wars VI. rész – A Jedi visszatér után játszódik, vagy az idén télen érkező Kóbor alakulat című sorozatban.

Még abban sem lehetünk biztosak, hogy Cameron Monaghan visszatér a szerepben, ő játszotta ugyanis a videójátékok főhősét, de nagy hiba lenne, ha a Gotham című sorozatból ismert színész nem folytathatná Kestis karakterének élőszereplős alakítását.

Az egész pletyka onnan indult, amikor Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke a 2023-as interjúban az Entertainment Weekly kérdésére elmondta, hogy Cal Kestisnek akár az élőszereplős bemutatására is sor kerülhet a jövőben.

Sok pletykát olvastam erről az interneten. Érdekesnek hangzik. Jelenleg nem erre fókuszálunk, de ami érdekes a mi cégünkben, hogy mindenki beszélget egymással az üzletágaktól.

Kathleen Kennedy

„Ilyen környezetben erre gyakran nem kerül sor, de mivel a Lucasfilmnél nagyon sokan hozzászoktak a közös munkához, nagyon átláthatóak vagyunk a történetmeséléssel kapcsolatban – legyen szó akár a streaming-, akár a filmes, akár a könyvek, akár az animációs játékok, akármi másról. Végül is, a szórakoztatásnak erről kell szólnia, ettől lesz magával ragadó.”

„Sok mindenről beszélünk, már csak abból a szempontból is, hogy hogyan használjuk a technológiát az ILM-mel a vállalaton belül” – folytatta Kennedy. „Szóval ez az állandó ötletcsere, hogy pontosan meghatározzuk, milyen történetek kerülnek a filmes térbe, milyen történetek a tévés térbe – sosem lehet tudni, mert a kreatív folyamat nagyon hasonló a különböző terekben. És nincsen kristálygömbünk. Meglátjuk, mi működik, és ha igen, akkor abból merítünk.”

Richtman kitért továbbá A Mandalóri és Grogu című filmre is, hogy tudomása szerint a mozifilm zárja majd a történetet, és nem készül negyedik évad a Disney+ sorozatához, ahogy arról korábban hallani lehetett. Amikor bejelentették a mozifilmet, a készítők még sejtelmes választ adtak a 4. évaddal kapcsolatban, de azóta fordult a kocka, és feltehetően elvetették az ötletet. Din Djarin (Pedro Pascal) várhatóan feltűnik majd más projektekben.

Star Wars Jedi: Survivor
Forrás: Electronic Arts
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars Jedi: Survivor
Játékok

A Jedi: Survivor folytatása lesz az utolsó felvonás a szériában

Az EA szerint már dolgoznak a harmadik részen, amely a finálé is...