Főoldal Filmek Ikonikus helyszíneket láthatunk A Fantasztikus Négyes forgatási fényképein
Filmek

Ikonikus helyszíneket láthatunk A Fantasztikus Négyes forgatási fényképein

Több lesifotót is kaptunk A Fantasztikus Négyes forgatásáról.

292
Fantasztikus Négyes
Forrás: San Diego-i Comic-Con

A San Diego-i Comic-Con alatt bejelentették, hogy The Fantastic Four: First Steps címmel érkezik jövőre a film. A szombati találkozó után a szereplők útja egyenesen Londonba vezetett, ugyanis a mai nappal megkezdődött a forgatás, és már az első lesifotókat is megkaptuk a franchise ikonikus helyszíneivel.

Egy korábban bemutatott várostérkép szerint a film alternatív valóságban játszódik majd az 1960-as évek New Yorkjában. Ahogy a korábbi feldolgozásokban látható volt, úgy itt is visszaköszön a Baxter Building, amely a Marvel első családjának az otthonát jelenti.

A forgatási képeken kiszúrhatjuk az épület tetején az ikonikus logót is, a 4-es napfényben kékes színben fog pompázni. A forgatási és drónfelvételen jól látszik, hogy a Marvel Studios komplett utcát felépített a forgatásra a londoni stúdióban. Tekintve, hogy a film világa mennyire más a Nagy Alma mostani látképétől, feltehetően az tűnt a legjobb megoldásnak, ha felhúzzák a forgatási helyszíneket.

Az alábbi képeken látható egy “kisváros” díszlet is, itt azonban azt gyanítjuk, hogy valójában Ben Grimm otthona, a Yancy Street lehet.

A film zeneszerzője Michael Giacchino lesz. Pedro Pascal a következőt nyilatkozta az univerzumhoz való csatlakozása kapcsán: „Új család. Senki sem tudja, hogy Matt és én már 25 éve ismerjük egymást. Ugyanaz volt a menedzserünk, és 1999-ben majdnem a szobatársam lett, amíg meg nem látta a helyet, és azt mondta inkább, hogy ‘nem érdekes’.

Pedro Pascal (Reed Richards/Mister Fantastic), Vanessa Kirby (Sue Storm/Láthatatlan nő), Joseph Quinn (Johnny Storm/Fáklya) és Ebon Moss-Bachrach (Ben Grimm/Lény) fogják vezetni A Fantasztikus Négyes szereplőgárdáját. Julia Garner is csatlakozott a reboothoz mint Shalla-Bal/Ezüst utazó, és Ralph Ineson mint Galactus. Paul Walter Hauser, Natasha Lyonne és John Malkovich szerepeit továbbra sem erősítették meg.

Kevin Feige nagy rajongója a csapatnak, és őket tartja a Marvel történetének egyik legfontosabb karaktereinek, akiket eddig még nem tudott vászonra vinni. Ráadásul külön kihívást jelent a(z újbóli) bemutatásuk két kevésbé kielégítő adaptáció után. „Rendkívül izgatott vagyok miatta, mert úgy gondolom, hogy alapvető karakterekről beszélünk, legendás oszlopai a Marvel Univerzumnak, akikkel még soha nem volt lehetőségünk játszani vagy felfedezni őket, kivéve a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmet és néhány szórakoztató teasert korábban, de most lehetőségünk nyílik erre ebben a filmben. Szóval rendkívül izgatott vagyok miatta” – nyilatkozta Feige korábban.

A rendező, Matt Shakman az Avatar: A víz útja társírójával, Josh Friedman és a WandaVízió Cam Squires írójával dolgozott a film forgatókönyvén. Eric Pearson (Fekete Özvegy) pedig nemrég csatlakozott a végső simításokhoz.

A Fantasztikus Négyes bemutatója 2025. július 25-én lesz a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

WandaVízió
Sorozatok

A Mindvégig Agatha showrunnerjét Wanda Maximoff sorsáról faggatták

A Mindvégig Agatha ad választ arra, hogy mi történt Wandával?

Amerika kapitány: Szép új világ
Filmek

Az Amerika kapitány: Szép új világ újraforgatásának rejtelmeiről beszélt Tim Blake Nelson

Tim Blake Nelson az egyik nagy visszatérője a jövőre érkező Amerika kapitány:...

Doctor Strange az őrület multiverzumában
Filmek

Az eredeti tervek alapján sokkal jobb lehetett volna a Doctor Strange az őrület multiverzumában

A Doctor Strange folytatása sokkal jobb lehetett volna az eredeti tervek alapján.