Főoldal Előzetesek A Red One előzetesében Dwayne Johnson és Chris Evans összefog, hogy megtalálják J.K. Simmons eltűnt Mikulását
Előzetesek

A Red One előzetesében Dwayne Johnson és Chris Evans összefog, hogy megtalálják J.K. Simmons eltűnt Mikulását

A Red One lehet az idei év legjobb karácsonyi filmje?

330

Az utóbbi időben főként Dwayne Johnson állítólagos forgatási viselkedése körüli vitáitól volt hangos a sajtó, ennek ellenére az Amazon MGM Studios bemutatta az első előzetest a Red One című új fantasy akció-vígjátékhoz. A The Rock mellett feltűnik a filmben még a Marvel Studios öregdiákja, Chris Evans is.

A filmben Dwayne Johnson egy Északi-sarki biztonsági ügynökét alakítja, aki kénytelen összefogni egy ügyes fejvadásszal (Chris Evans), hogy megtalálják és megmentsék a Mikulást (J.K. Simmons), akit elraboltak. Útjuk során szembekerülnek izmos hóemberekkel, Krampusszal és más különös teremtményekkel, CGI szörnyekkel.

A trailer egy másik pontján Johnson karaktere egy egyszerű Hot Wheels játékautót átalakít egy valós méretű Chevy Corvette-té, amire Evans karaktere visszamegy a boltba és megkérdezi: „Nincs egy Wonder Woman akciófigurátok, ugye?” Azt megnéztük volna, ahogy a Szikla egy játékfigurát átvarázsol Csodanővé.

A filmhez kiadott leírás alapján „ELTŰNT: A MIKULÁS [KÓD NÉV: RED ONE] A világ minden táján riasztás van érvényben – keressétek ezt az embert. Utoljára az Északi-sarkon látták. Ha bármilyen információval rendelkeztek, kérjük, vegyétek fel a kapcsolatot az E.L.F. Északi-sarki Parancsnoki Központjával az alábbi telefonszámon, amely a hivatalos RED ONE poszteren található. SZÜKSÉGÜNK VAN A SEGÍTSÉGETEKRE. A karácsony múlik rajta. És Nick, haver, ha olvasod ezt – meg foglak találni. ~ Callum Drift, az E.L.F. Parancsnoka.”

A Red One egy eredeti történetet dolgoz fel, amelyet a Seven Bucks Productions elnöke, Hiram Garcia írt. A filmet rendezte Jake Kasdan (Jumanji), amelyet korábban egy teljesen új univerzum többrészes kalandfilmjének első felvonásaként jellemeztek. A forgatókönyvet szerezte Chris Morgan, aki korábban számos Halálos iramban-filmnél dolgozott.

A Red One bemutatójára 2024. november 15-én kerül sor kizárólag a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Sims
BREAKINGFilmek

Az Amazon MGM Studios dolgozik a The Sims élőszereplős filmjén

Élőszereplős feldolgozást kap az egyik legnépszerűbb videójáték, a The Sims.