Főoldal Filmek NYEREMÉNYJÁTÉK: Családi belépőket nyerhettek a Gru 4. premier előtti vetítésére
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Családi belépőket nyerhettek a Gru 4. premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg a Gru 4. című rajzfilmet a mozikban.

495
Gru 4.
Forrás: Universal Pictures

Hét év szünet után a sorozat legújabb filmjében a világ kedvenc szupergonoszból lett Anti Gonosz Liga ügynöke visszatér egy izgalmas, merész, minyonoktól hemzsegő kavalkádban, a GRU 4-ben. A világviszonylatban csaknem egymilliárd dollárt hozó 2022-es Minyonok: Gru színre lép után a mozitörténelem legjövedelmezőbb animációs sorozata új fejezettel jelentkezik, melyben Gru, Lucy és a lányok – Margo, Edith és Agnes – mellett egy új családtagot üdvözölhetünk, ifjabb Grút, akinek feltett szándéka, hogy az apját szekírozza. És ha ez nem lenne elég, Gru új ellenségekkel kerül szembe, Maxime Le Mallal, és femme fatale barátnőjével, Valentinával, és a család újból menekülni kényszerül…

A UIP-Duna Film jóvoltából családi, azaz 4 fős belépőket nyerhettek a Gru 4. című film premier előtti vetítésére, amelyre 2024. július 3-án, szerdán 18 órakor kerül sor az egyik budapesti moziban. A jelentkezéseket június 30-án 10 óráig tudjuk fogadni. A sorsolást követően a nyerteseket e-mailben értesítjük. Mindenki csak egyszer vehet részt a játékban, és csak az általunk kiküldött meghívó jogosít fel a belépésre.

Ferrell és Vergara mellett új szereplőnek számít Stephen Colbert, Chloe Fineman és az Emmy-jelölt Joey King. Chris Renaud visszatér a rendezői székbe Patrick Delage mellett, a forgatókönyvet írta Mike White és Ken Daurio.

A Gru 4. országos bemutatójára 2024. július 4-én kerül sor a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...