Főoldal Előzetesek Széles mosollyal befutott a Mosolyogj 2. első nagy előzetese
Előzetesek

Széles mosollyal befutott a Mosolyogj 2. első nagy előzetese

Ősszel érkezik a nagy sikerű Mosolyogj folytatása.

411

A horror műfaja az elmúlt években virágzott, és a legjobb horrorfilmek folytatásokkal tértek vissza a mozikba. Emellett nagyszerű eredeti koncepciók is megjelentek, amelyek ígéretes franchise-okká nőtték ki magukat. Ide tartozik a közelgő Mosolyogj 2. című horrorfilm is, amelyhez befutott az első előzetes Naomi Scott főszereplővel a középpontban, valamint néhány brutális gyilkosságot is kaptunk.

A rendelkezésre álló információk korlátozottak a második részről, ezért az első előzetes gondoskodik arról, hogy meghozza a kedvet a folytatásra. Az első film vége nem alakult jól a főszereplő számára, ezért logikus, hogy egy másik történetet követünk. Naomi Scott énekelni és sikoltozni fog Skye Riley szerepében, és teljesen kővé dermed, amikor valaki előtte megöli magát egy téglával.

A Mosolyogj 2. előzetese Scott Skye Riley-jával nyit, aki látszólag egy sikeres popsztár, azonban barátja, Lukas Gage alakításában, látszólag az eredeti film átkának áldozata. Amikor gonosz mosollyal megjelenik, majd megöli magát, a dráma elkezdődik.

Ez a változás a főszereplők és körülmények között látszólag megakadályozza, hogy az eredeti filmet másolja a történet. Skye Riley közszereplő, állandóan rivaldafényben éli mindennapjait, így nem tudja az átkot, hogy találkozzon a mosolygó gonoszokkal. Az előzetes utolsó jelenete talán a legnyugtalanítóbb, amikor Naomi Scott karaktere aláírja egy mosolygó fiatal rajongó pólóját.

Kíváncsian várjuk, hogy a Paramount Pictures milyen őrültséget talál ki a film marketingkampányára. Az első film esetében akkor vált ijesztővé és felkapottá a téma, amikor hátborzongató mosolygó alakok jelentek meg nagy amerikai sporteseményeken. Ez növelte a produkció iránti izgalmat, miközben a horrofilm kritikái is pozitívak voltak. Nem telt bele sok időbe, a stúdió megrendelte a folytatást.

A Mosolyogj 2. amerikai bemutatójára 2024. október 18-án kerül sor, éppen a halloweeni szezon kellős közepén.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Mosolyogj 2.
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Mosolyogj 2. premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg a Mosolyogj 2. című filmet a mozikban.

Mosolyogj 2.
Előzetesek

Magyar szinkront kapott a Mosolyogj 2. új előzetese

Nézd meg a Mosolyogj 2. új előzetesét magyar szinkronnal