Főoldal Játékok 7 percen át mozog és lenyűgözőn fest a Spider-Man: Miles Morales
JátékokBREAKING

7 percen át mozog és lenyűgözőn fest a Spider-Man: Miles Morales

Ráadásul a PS4-et is behálózza.

575

Borítékolható volt, hogy a szerdai PlayStation 5 rendezvényen a konzol nyitócíme is tiszteletét teszi majd, azonban a Spider-Man: Miles Morales sokkal többet mutatott magából, mint arra bárki számított. A 2018-as Marvel’s Spider-Man folytatása nyár elején már bejelentésre került, azonban mozgás közben most először láthatjuk.

A hét percen át tartó, intenzív gameplay felvételen megfigyelhetjük Milest civilben, majd ikonikus piros-fekete szerelésében is. A videóban látható átvezetők és a játékos által irányított szakaszok is lenyűgözően néznek ki, Harlem utcái és a karácsonyi dekoráció pedig élettel telivé és hangulatossá teszi az egész városképet. A hídon játszódó jelenetekből leszűrhető, hogy a harcrendszer nagyban hasonlítani fog a nagy elődben megszokottakhoz, de Miles saját fegyvertára és mozgásai egyben el is határolják egymástól a két Pókembert.

Ha ez nem lenne elég, a Sony egy rendkívül váratlan, de legalább annyira örömteli bejelentésben megerősítette, hogy a játék a jelenlegi generáción is tiszteletét fogja tenni. Ez természetesen nem befolyásolja a PS5-ös megjelenést. Kissé nyomott áron, 50 dolláros cédulával fog a boltok polcaira kerülni, és a PS4 verzió frissíthető lesz a next-gen kiadásra.

Emellett egy Ultimate Edition csomag is elérhető lesz a következő generációs gépre váltók számára. Ez a csomag a Miles Morales mellett az eredeti, 2018-as játék Remastered változatának letöltőkódját foglalja magába, természetesen az összes megjelent kiegészítővel együtt. Ez a pakk 70 dollárért lesz kapható, és a Sony garantálta, hogy az új gépek megjelenésének napján már mindkét játék elérhető lesz. Csak néhány hónapot kell tehát várnunk, hogy ismét megtapasztalhassuk, hogy a nagy erő nagy felelősséggel jár.

Szerző

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Közelgő események