Wide Screen
Image default
BRÉKING Játékok

7 percen át mozog és lenyűgözőn fest a Spider-Man: Miles Morales

Ráadásul a PS4-et is behálózza.

Borítékolható volt, hogy a szerdai PlayStation 5 rendezvényen a konzol nyitócíme is tiszteletét teszi majd, azonban a Spider-Man: Miles Morales sokkal többet mutatott magából, mint arra bárki számított. A 2018-as Marvel’s Spider-Man folytatása nyár elején már bejelentésre került, azonban mozgás közben most először láthatjuk.

A hét percen át tartó, intenzív gameplay felvételen megfigyelhetjük Milest civilben, majd ikonikus piros-fekete szerelésében is. A videóban látható átvezetők és a játékos által irányított szakaszok is lenyűgözően néznek ki, Harlem utcái és a karácsonyi dekoráció pedig élettel telivé és hangulatossá teszi az egész városképet. A hídon játszódó jelenetekből leszűrhető, hogy a harcrendszer nagyban hasonlítani fog a nagy elődben megszokottakhoz, de Miles saját fegyvertára és mozgásai egyben el is határolják egymástól a két Pókembert.

Ha ez nem lenne elég, a Sony egy rendkívül váratlan, de legalább annyira örömteli bejelentésben megerősítette, hogy a játék a jelenlegi generáción is tiszteletét fogja tenni. Ez természetesen nem befolyásolja a PS5-ös megjelenést. Kissé nyomott áron, 50 dolláros cédulával fog a boltok polcaira kerülni, és a PS4 verzió frissíthető lesz a next-gen kiadásra.

Emellett egy Ultimate Edition csomag is elérhető lesz a következő generációs gépre váltók számára. Ez a csomag a Miles Morales mellett az eredeti, 2018-as játék Remastered változatának letöltőkódját foglalja magába, természetesen az összes megjelent kiegészítővel együtt. Ez a pakk 70 dollárért lesz kapható, és a Sony garantálta, hogy az új gépek megjelenésének napján már mindkét játék elérhető lesz. Csak néhány hónapot kell tehát várnunk, hogy ismét megtapasztalhassuk, hogy a nagy erő nagy felelősséggel jár.

Még több a témában...

Két okból is fájhat azoknak, akik PlayStation 5-re várták a 2018-as Spider-Man-játékot

Kévés Bence Mihály

A Marvel Studios nagyon durván eltolta a következő három Marvel-film bemutatóját, fél évet csúszik a Fekete Özvegy

Kévés Bence Mihály

Új néven fut a The Last of Us ünnepnapja, valamilyen meglepetés is várható

Szarka Roland

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat