x
Játékok

30 percen át mozgásban a Paper Mario: The Origami King

Pénteken már hajtogathatjuk.

30 percen át mozgásban a Paper Mario: The Origami King
  • Publishedjúlius 13, 2020

A nyár talán legnagyobb dobása a Nintendo részéről a Paper Mario: The Origami King megjelenése. Számos dolgot megtudtunk már eddig is a papírból hajtogatott alanyunkról, és több ízben is láttuk már mozgásban, tehát nem igazán árul zsákbamacskát a Nintendo. Múlt hét végén viszont a Nintendo Treehouse eseményt élesztették fel a játék tiszteletére. Amit rengetegen néztek elejétől végéig. Bár nem került elő a konspirációs teóriák legújabb szüleménye az új, titokban készülő Metroid játék képében, azért tisztes műsort kaptunk.

Összességében kicsivel több mint 30 percen keresztül láthatjuk az origami világban való kalandozást. Az eddigi leghosszabb betekintés során egy kicsit jobban is megismerhettük a játék világának felépítését, a játékmechanikát. A felsoroltak mellett az ellenfeleket, de még a harcrendszert is van lehetőségünk egy kicsit jobban meglesni. Mario legújabb két és féldimenziós kalandját 2020. július 17-től, tehát e hét péntektől, exkluzívan Nintendo Switch konzolokon élvezhetjük.

Written By
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.