Főoldal Játékok 25 éves lett a Resident Evil sorozat
Játékok

25 éves lett a Resident Evil sorozat

Nagy mérföldkőhöz érkezett el a sikeres széria, amit szeretnének méltón meg is ünnepelni.

181

A Capcom műfajt meghatározó túlélőhorror sorozata jelentős mérföldkövet ért el, ma ugyanis 25 éves lett a Resident Evil. Az évek során a népszerű sorozat több, mint 107 millió példányban kelt el, bemutatott néhányat a videojátékok legikonikusabb karaktereiből és rendszereiből, valamint a játékokon túlmutatva a szórakoztatóipar sarokkövévé is vált. A sorozat következő várva-várt játéka, a Resident Evil Village 2021. május 7-én érkezik meg PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra, melyről a Capcom egy új Resident Evil Showcase digitális eseményen fog új részleteket felfedni áprilisban, ahogy a többszemélyes élmény, a Resident Evil Re:Verse nyílt bétájáról is.

Közönség kedvenc hősök és biológiai fegyverek egész sora gyűlik össze a Resident Evil 25 évének megünneplésére a többszemélyes élmény, a Resident Evil Re:Verse keretében. A Resident Evil Re:Verse során a játékosok emberi karakterekkel kezdenek egymásra vadászva és a pályán elszórt vírusfiolákat gyűjtögetve. Mikor elesnek a harcban, biológiai fegyverként élednek újra, hogy bosszút álljanak. Minél több fiolát gyűjtenek, annál erősebb biológiai fegyverré változva térnek vissza, az pedig már az egyes játékosokon múlik, hogy inkább a fiolagyűjtésre, vagy a totális támadásra koncentrálnak.

Ez a rajongóknak szánt köszönőajándék ingyenesen elérhető lesz minden Resident Evil Village vásárló számára. A Capcom bejelentette, hogy a PlayStation 4 és Xbox One játékosok részt vehetnek a Resident Evil Re:Verse 2021. április 8. 8:00-tól 2021. április 12. 7:59-ig futó nyílt bétájában. A zárt béta résztvevőinek elég lesz frissíteni a játék platformjukra telepített változatát a nyílt béta eléréséhez. Az új játékosok 2021. április 5-től tölthetik majd a nyílt bétát. A nyílt bétában való részvételhez minden játékosnak Capcom ID regisztrációra lesz szüksége.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Resident Evil
Sorozatok

A Neflix egy évad után elkaszálta a Resident Evil sorozatadaptációját

Ennyi volt. Egy évad élt pusztán a Resident Evil.

Exoprimal
Játékok

A Capcom Showcase főszereplői a Resident Evil, az Exoprimal, és a Monster Hunter voltak

Nagy címekkel jelentkezett a Capcom Showcase júniusi programja.

Játékok

TESZT: Resident Evil Village

Elöljáróban annyit elmondhatunk, elképesztően jól sikerült a Resident Evil nyolcadik felvonása.