Wide Screen
Image default
Játékok

25 éves a Playstation

Gyermekkorunk kedvenc masinája negyed évszázados lett.

Igen gyorsan repül az idő, hamar eltelt ez a néhány év 1994. december 3. óta. Ugyanis ekkor jelent meg Japánban, majd szinte egy egész évvel később Amerikában és Európában, a Sony azóta történelmet írt konzolja a Playstation.

A gépezet eredetileg a Nintendo számára készült volna, mint a Super Nintendo Entertainment System (SNES) CD upgrade-je és mivel a Nintendo a háttérben lepaktált a Philips-szel egy hasonló eszközre, a Sony sértettségében piacra dobta saját fejlesztésű gépét, a többi pedig már történelem. Hatalmas siker és mára ágazatvezető konzoleladások jellemzik a brand-et.

A Playstation márka eddig 4 otthoni géppel (a Pro-t külön nem számolva), 2 kézikonzollal és ezek számtalan variációjával jelent meg az elmúlt években. Itt van már a küszöbön a legújabb családtag, a PS5 megjelenése is. Előreláthatólag 2020 karácsonya környékén érkezik, de erre a bejelentésre és a gép bemutatására, talán nem kell már sokat várnunk.

Még több a témában...

Itt az NBA 2k20 demója!

Héja Szabolcs

A játékosok is fellázadtak a Fallout 1st miatt

Héja Szabolcs

Cartridge-t is használ majd a PS5?

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon