2022-ben jön Jordan Peele következő filmje

Premierdátumot kapott az új Peele-mozi.

Jordan Peele a kortárs film, azon belül is a kortárs horror egyik legizgalmasabb alakja, aki karrierjét íróként és producerként kezdte, többek között olyan sorozatokkal, mint a MADtv vagy az Obama, de színészként is tevékenykedik, utóbbi sorozatban például ő alakította a demokrata elnököt.

2017-ben pedig rendezőként is betört, első Tűnj el! című filmje rögtön hatalmas sikert aratott, sőt még az Oscar-gálán is tényező volt (Peele számára talán némi meglepetést okozva el is hozta a legjobb eredeti forgatókönyvnek járó szobrocskát), majd jött a 2019-es Mi, amely szintén nagy sikert aratott mind a nézők, mind pedig a kritikusok körében. Már ebből a két filmből – illetve az idén kijött, Peele nevével fémjelzett Lovecraft Countryból-látszik, hogy mik a rendező-író munkásságának főbb sarokpontjai. Peele filmjeiben a rasszizmus, a társadalmi előítéletek, illetve az elfojtások szolgáltatnak alapot a horrornak.

Most a rendező újabb filmmel jelentkezik, mellyel kapcsolatban még nagyon minimálisak az információink. Ami biztos, hogy a film – legalábbis a stúdió tervei szerint – 2022. július 22-én kerül majd a mozikba. Peele moziját ezúttal is a Universal patronálja, akárcsak az előző két produkció esetében, mely összesen 510 millió dollárt hozott a stúdió számára. A színészek, illetve az egyéb közreműködők neve nem ismert még, illetve az sem, hogy vajon ennek a filmnek is a korábbiakhoz hasonló lesz-e a tematikája.

A következő Jordan Peele-mozi tehát 2022. július 22-én debütál majd.

NOOICE! Jordan Peele's crazy list of upcoming projects - Film Daily
Total
1
Shares
Previous Article

Felfedték a The Dark Pictures Anthology: House of Ashes történetének alapjait

Next Article

Átvihetjük a Marvel's Spider-Man PS4-es mentését a next-gen változatba

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!