Wide Screen
Image default
Játékok

2021-ben érkezik a Horizon Forbidden West

Az új videó rengeteg érdekességet árul el Aloy következő kalandjáról.

A PlayStation 5 múlt heti bemutató műsorának egyik legnagyobb címe volt a frissen bejelentett Horizon Forbidden West. A látványos, ámde rövid trailerből azonban még nem feltétlenül tudtunk meg sokat, például az sem derült ki, hogy mikor is jelenik meg a játék. A Guerrilla Games most ezt is elárulta: jövőre hozzák ki Aloy minden tekintetben továbbfejlesztett kalandját.

Azonban nem csak erről van szó abban a videóban, ami a PlayStation hivatalos YouTube csatornáján megjelent, hanem rengeteg apró részletet is elárulnak a fejlesztők. A töltő képernyőket elfelejthetjük a szuper gyors SSD-nek hála, még a gyorsutazások során sem kell majd várakoznunk a pályarészek betöltésére.

A videóban láthatunk pár új jelenetet is a trailerhez képest, valamint kapunk több apróbb tippet, hogy mire is számíthatunk. Új törzsek, új fajok jönnek, természetesen utóbbiakat a saját hasznunkra is fordíthatjuk majd az ütközetekben, valamint az időjárás is erősen befolyásolja majd a boldogulásunkat.

A bejárható terület nagyobb lesz, és rengeteg kis tavat tartogat majd számunkra, ahol Aloy új képességét, az úszást gyakorolhatjuk majd. A táj megformázásához mintát az Egyesült Államok Utah államtól, a Csendes-óceánig elterülő területei jelentettek, de mint az alant látható, San Francisco ikonikus épületei is bekerültek a játékba, vízalatti romok formájában.

Még több a témában...

HDR-ben a közelmúlt összes látványos trailere

Sinka Tamás

Egy utolsó meglepetés a Crash Bandicoot 4 megjelenés előtt

Sinka Tamás

Mégis kaphat jelen generációs változatot a Resident Evil 8: Village

Szarka Roland

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat