Főoldal Filmek 2020-ban új Christopher Nolan filmet mutat be a Warner Bros.
Filmek

2020-ban új Christopher Nolan filmet mutat be a Warner Bros.

A Warner Bros. tegnap éjjel egy cím nélküli Christopher Nolan filmet jelentett be 2020. júliusára, de ennél többet nem árultak el a projektről.

513
Christopher Nolan

A Warner Bros. tegnap éjjel egy cím nélküli Christopher Nolan filmet jelentett be 2020. júliusára, de ennél többet nem árultak el a projektről.

Christopher Nolan rendezőtől hamarosan újabb filmet látunk a mozikban, tudtuk meg éjjel a Warner Bros. stúdió bejelentéséből. Azonban a stúdió azonfelül, hogy Nolan írja és rendezi a filmet, semmit sem árult el a titkos projektről, még a címét sem jelentették be, csak azt, hogy 2020. július 17-én fogják bemutatni a mozikban, és az IMAX termekben is látható lesz az új alkotás. A stúdió egyik legfontosabb filmjéről lehet szó, ezért a nagy titkolózás körülötte.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Hiába a nagy titkolózás a projekt körül, a következő hetekben várhatón többet megtudunk majd a szóban forgó alkotásról, hiszen a bemutató miatt pár hónapon belül elkezdődik a forgatás, s ezzel egy időben talán a főszerepekről is lehull a lepel.

Nolan új filmje olyan alkotások mellett kerül bemutatásra, mint a Paramount Pictures The SpongeBob Movie: Its a Wonderful Sponge, a Disney kezébe került Fox stúdiótól a Bob’s Burgers és egy másik eddig ismeretlen mozifilm a Universal Picturestől. A Warner nagyon bízik Nolan alkotásában, hiszen egy héttel a Sony és Marvel közös rendezésű filmje után mutatják be. A Box Officeba még a Disney is beleszólhat, hiszen a Jungle Cruise-film Dwayne Johnsonnal és Emily Blunttal is abban az időben kerül bemutatásra, és akkor még nem beszéltünk Patty Jenkins rendezőtől Wonder Woman 1984 folytatásáról, a Top Gun: Maverick és a Minyonok második részéről, amik szintén júliusban kerülnek a mozik műsorára.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Oppenheimer
Filmek

Hány millió dollár ütötte Christopher Nolan markát az Oppenheimer és az Oscar után?

Mennyi volt Christopher Nolan fizetése az Oppenheimer után, ami tarolt az idei...

Christopher Nolan
Filmek

Christopher Nolan már a következő filmjén dolgozik, ami egy tévésorozat feldolgozása lehet

Az Oscar után Christopher Nolan már a következő film forgatókönyvét írja.

Christopher Nolan
Filmek

Christopher Nolan horrorfilmet rendezne

Mi lesz Christopher Nolan következő filmje?