Wide Screen
Image default
Filmek

2020-ban új Christopher Nolan filmet mutat be a Warner Bros.

A Warner Bros. tegnap éjjel egy cím nélküli Christopher Nolan filmet jelentett be 2020. júliusára, de ennél többet nem árultak el a projektről.

A Warner Bros. tegnap éjjel egy cím nélküli Christopher Nolan filmet jelentett be 2020. júliusára, de ennél többet nem árultak el a projektről.

Christopher Nolan rendezőtől hamarosan újabb filmet látunk a mozikban, tudtuk meg éjjel a Warner Bros. stúdió bejelentéséből. Azonban a stúdió azonfelül, hogy Nolan írja és rendezi a filmet, semmit sem árult el a titkos projektről, még a címét sem jelentették be, csak azt, hogy 2020. július 17-én fogják bemutatni a mozikban, és az IMAX termekben is látható lesz az új alkotás. A stúdió egyik legfontosabb filmjéről lehet szó, ezért a nagy titkolózás körülötte.

Hiába a nagy titkolózás a projekt körül, a következő hetekben várhatón többet megtudunk majd a szóban forgó alkotásról, hiszen a bemutató miatt pár hónapon belül elkezdődik a forgatás, s ezzel egy időben talán a főszerepekről is lehull a lepel.

Nolan új filmje olyan alkotások mellett kerül bemutatásra, mint a Paramount Pictures The SpongeBob Movie: Its a Wonderful Sponge, a Disney kezébe került Fox stúdiótól a Bob’s Burgers és egy másik eddig ismeretlen mozifilm a Universal Picturestől. A Warner nagyon bízik Nolan alkotásában, hiszen egy héttel a Sony és Marvel közös rendezésű filmje után mutatják be. A Box Officeba még a Disney is beleszólhat, hiszen a Jungle Cruise-film Dwayne Johnsonnal és Emily Blunttal is abban az időben kerül bemutatásra, és akkor még nem beszéltünk Patty Jenkins rendezőtől Wonder Woman 1984 folytatásáról, a Top Gun: Maverick és a Minyonok második részéről, amik szintén júliusban kerülnek a mozik műsorára.

Még több a témában...

Befutott a Tenet második előzetese, csak azt nem árulta el, mikor mutatják be a mozikban

Kévés Bence Mihály

Ha eltolják a Tenet bemutatóját, akkor a Wonder Woman 1984 legkorábban decemberben kerül mozikba

Kévés Bence Mihály

Egy stúdióbennfentes úgy gondolja, ha elhalasztják a Tenetet, akkor karácsonyig zárva maradnak a mozik

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat