Wide Screen
Image default
Filmek

2018 nyarán érkezik a Mission: Impossible 6

A Paramount Pictures és a Skydance Media már be is lőtte a Mission: Impossible 6 filmet 2018 nyarára.

Mint ahogy a film címe is mutatja, ez már a sorozatban a hatodik lehetetlen küldetés lesz, ami egészen pontosan 2018. július 27-én érkezik a mozikba. Meglepő, hogy a stúdió erre a napra időzítette a filmet, hiszen a Warner Bros. igazi nagy durranással készül július 27.-re, ekkor érkezik elvileg az Aquaman film – természetesen hivatalosan még nem erősítették meg a hírt a Warnernél.

A Mission: Impossible – Titkos nemzet című film írója és rendezője, Christopher McQuarrie visszatér a folytatásra is, és a tervek szerint már 2017 elkezdi a munkát. Azzal hogy McQuarrie visszatért a hatodik részre, ő az egyedül rendező, aki egynél több részt készít az MI-ből. Szerencsére nem kell foglalkoznunk, hogy vajon az utolsó rész színészei közül kik térnek vissza, már most borítékolható, hogy valamennyi sztárral, köztük Tom Cruise, Jeremy Renner, Alec Baldwin, Simon, Ving Rhames, Simon McBurney és Rebecca Ferguson is találkozni fogunk az új kalandban – Ferguson már korábban megerősítette, hogy duplázni fog.

Már nagyon várjuk, hogy Ethan Hunt (Tom Cruise) ismét felbukkanjon a vásznon.

Még több a témában...

Magyarul a Jack Reacher folytatása

Alec Baldwin lesz Thomas Wayne a Joker-filmben

Kévés Bence Mihály

Miles Teller is csatlakozott a Top Gun: Maverick második részhez

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább