Főoldal Filmek 150 millió dolláros ajánlatott kapott Daniel Craig két új Bond-filmre
Filmek

150 millió dolláros ajánlatott kapott Daniel Craig két új Bond-filmre

Úgy tűnik, hogy a Sony Pictures mindent megtesz azért, hogy Craig-et maradásra bírja.

666

Úgy tűnik, hogy a Sony Pictures mindent megtesz azért, hogy Craig-et maradásra bírja.

Állítólag még májusban ajánlott fel Daniel Craig-nek a Sony egy nagyobb összeget a maradásért cserében – 68 millió fontos gázsiról beszéltek, ami közel 100 millió dolláros szerződést jelent. Nagy kérdés tehát, hogy marad-e a színész, ha pedig nem, akkor ki kapja a James Bond 25 főszerepét. A stúdió kétségbeesetten próbája maradásra bírni az angol színészt, legalább még két Bond filmre, miközben továbbra is keresik az utódját, egy fiatalabb dupla-nulla-hetes ügynököt. A legfrissebb pletykák szerint annyira szeretnék, ha a maradás mellett tenné le voksát sztár, hogy 150 millió dollárt is fizetnének a következő két Bond filmért.

A Radar Online hozta le a legújabb híreket, de továbbra sem tiszta, hogy Daniel Craig szeretne-e maradni, s él-e az ölébe eső milliókkal. Májusban többször is olyan híreszteléseket lehetett hallani, hogy bizonytalan a maradása, még maga sem tudja eldönteni, hogy mit szeretne. Azóta viszont csönd van, semmit nem lehetett hallani. Egy ismeretlen forrás a következőket mondta el:

A stúdió kétségbeesett, és mindent megtesz azért, hogy maradásra bírják Daniel Craig-et, miközben már egy fiatalabb főszereplőt keresnek hosszútávra. Daniel Craig zseniálisan játszotta a szerepeket, mindenki tudja, hogy a vezetők mennyire imádják őt, és a gondolat, hogy a franchise elveszítheti őt, nem opció egy ilyen kritikus időben.

Korábban arról is lehetett hallani, hogy a Spectre 007-es filmmel a Sony elveszti a franchise jogait, ám ez most mégsem olyan biztos. A forrás megerősítette, hogy a Sony Pictures arra készül, hogy bejelentse a forgalmazási jogok megtartását, és az Eon Productions-szel közösen több filmet is készítsenek a jövőben. Pont emiatt szeretnék, ha maradna a színészük legalább két új Bond-film erejéig még.

Daniel a kulcsa mindennek. A Sony és a Bond főnökei is egyre nyugtalanabbak, és hajlandók fizetni „királyi” díjat, csak hogy maradjon. Még két filmet szeretnének leforgatni, lehetőleg úgy, hogy Daniel Craig bújik a 007-es öltönyébe, mielőtt átadná a stafétabotot valaki másnak a harmadik filmnél, amivel új korszak veszi kezdetét.

Azt viszont világosan kijelentették, hogy a Skyfall és Spectre rendezője, Sam Mendes biztosan nem fog maradni a James Bond 25-re. Jelenleg több nevet is lehet hallani, akik jó eséllyel indulnak a 007-es szerepért, köztük van Tom Hiddleston, Idris Elba és Michael Fassbeder is. Egy nemrégiben készült jelentés szerint még Aiden Turner, Luke Evens és Charlie Hunnam is felkerült arra a rövid listára, mely színészei Daniel Craig szerepet váltanák ki a jövőben. A riport szerint Jamie Bell és James Norton is tett egy rövid kitérőt a film producereihez, de továbbra sincs hivatalos információ a filmről.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az eltérített járat
Sorozatok

Az Apple TV megrendelte Irdis Elba sorozatának, Az eltérített járatnak a 2. évadát

Az eltérített járat 1. évada nagy sikert aratott, az Apple TV megrendelte...

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Kiderítették, mikor kezdődik a Tőrbe ejtve 3. forgatása

Rian Johnson keményen dolgozik a Tőrbe ejtve 3. részén.