Főoldal Filmek 2019-től Belfastban foroghat az Obi-Wan Kenobi spin-off mozifilm
Filmek

2019-től Belfastban foroghat az Obi-Wan Kenobi spin-off mozifilm

A legfrissebb hírek szerint már jövőre foroghat az önálló Obi-Wan Kenobi film, melynek főszereplője Ewan McGregor lehet.

655

A legfrissebb hírek szerint már jövőre foroghat az önálló Obi-Wan Kenobi film, melynek főszereplője Ewan McGregor lehet.

A The Belfast Telegraph számolt be arról, hogy a tervezés alatt álló önálló Obi-Wan Kenobi film akár már jövőre foroghat Belfast városban. A lap beszámolójából azt is megtudtuk, hogy a forgatást a Paint Hall Studios falai között kezdi el a Lucasfilm, miután a Trónok harca utolsó jelenetét rögzítették az Észak-Írországban található stúdióban.

Nem először merült fel, hogy talán Belfastban forgatják le a filmet, hiszen tavaly George Lucas már tett egy rövid látogatást a városban. Beszámolókból később kiderült, hogy Lucas, a franchise megalkotója a terepet térképezte fel, ahol 2019-ben el is kezdődnek a munkák. A hírt egyelőre a Lucasfilm nem erősítette meg, mint ahogy azt sem, hogy ki fogja rendezni a filmet, bár erre a szerepre tavaly Stephen Daldry már bejelentkezett. A hírek szerint azonban egyre biztosabb, hogy Ewan McGregor visszatér mint Obi-Wan Kenobi, de Qui-Gon Jinn is érdeklődését fejezte ki.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...