Főoldal Filmek Zendaya reméli, hogy a jövőben szupergonosz lehet az egyik projektben
Filmek

Zendaya reméli, hogy a jövőben szupergonosz lehet az egyik projektben

A Pókember: Nincs hazaút és a Dűne sztárja, Zendaya ki akarja próbálni magát szupergonoszként.

166
Zendaya

Zendaya először a Pókember: Hazatérés című filmben és annak két folytatásában játszotta MJ-t, egy olyan szerepről álmodik, amiben végre rossz útra tévedhet. Zendaya bízik benne, hogy a jövőben kap lehetőséget, hogy ne csak a jók oldalán, hanem a gonoszok táborában is megcsillogtassa tudását.

Az Elle-nek adott interjújában a Marvel-színésznő elárulta, hogy a szuperhősök korában ő inkább egy szupergonosz bőrébe bújna az egyik jövőbeli projektben.

Szívesen játszanék valamiféle gonosztevőt. Megragadni ezt a gonosz, szupergonosz hangulatot. Bármiben is nyilvánuljon meg ez, nem feltétlenül szuperhősös értelemben, inkább érzelemben nyilvánuljon meg. Úgy érzem, hogy általában a jófiút játszom, ezért szeretném eljátszani a rosszfiút.

Zendaya

Zendaya Tom Holland oldalán játszott a Pókember-filmekben, legutóbb pedig a Pókember: Nincs hazaút című filmben láttuk, amikor a Marvel barátságos és közkedvelt Pókembere elszabadította a Multiverzumot, amikor Doctor Strange varázslatával torzulást idéztek elő az alternatív valóságokon. Szóval a lehetőség adott, hogy a jövőben szupergonosz legyen Zendaya az egyik készülő projektben.

Erre talán lehetősége is lesz a Marvel Moziverzumban

A képregények ugyanis a Titkos háború eseményt követően a Föld-18119-es MJ-t is bemutatták a Venom szimbiótának, és mivel tudjuk, hogy a Marvel Studios pont ezzel a fejezettel készül lezárni a The Multiverse Saga-t, a lehetőség adott, hogy megismerjük a képregények után a filmvásznon is ezt a karaktert.

Közben Zendaya bevallotta, hogy ő is szeretne a kamera mögé állni. “[Szeretnék] egy nap rendezni” – tette hozzá. “Rendezni egy filmet, remélhetőleg nem csak egyet, de kipróbálni egynél magam. Az első lépés, hogy magadtól csinálni valamit. Ez nem egy könnyű lépés, szóval remélhetőleg túljutok a félelmemen”.

Tom Holland még visszatér, ám ismerve a Nincs hazaút eseményeit, egyelőre nem garancia MJ szerepe az MCU jövőjében.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dűne: Második Rész
Filmek

Véget értek a sztrájkok, ennek örömére előbb jön a Dűne: Második Rész

Végre egy jó hír a sok csúsztatás után: korábban láthatjuk a Dűne...

Dűne: Második Rész
Filmek

Kiszivároghatott a Dűne: Második Rész játékideje, de ez még nem a végső vágás

Popcornból és kólából be kell táraznunk a Dűne folytatására, csak bírjuk pisaszünet...