Főoldal Filmek Zack Snyder megosztotta az első koncepciótervet a készülő Rebel Moon című filmből
Filmek

Zack Snyder megosztotta az első koncepciótervet a készülő Rebel Moon című filmből

Ez lesz a rendező első igazán nagy sci-fije.

481
Zack Snyder

Zack Snyder közösségi oldalán osztotta meg az első koncepcióstervet a Netflix készülő új nagyszabású projektjéből, ami az eddigi legambiciózusabb filmjének ígérkezik a rendezőtől. A Rebel Moon egy titokzatos idegen bolygón játszódik a galaxis peremén. A rendező korábban az űroperáját olyan nagy filmekkel egyeztette össze, mint a Star Wars vagy az általa rendezett Az acélember. A Rebel Moon című projekt első szereplője Sofia Boutella (Atomszőke, Star Trek: Mindenen túl, aki egyúttal a főszereplőt játssza majd.

A történet ott veszi fel a fonalat, amikor a galaxis peremén lévő békés kolóniát egy Balisarius nevű zsarnoki régens seregei fenyegetik. A telepesek kétségbeesésükben egy titokzatos múltú fiatal nőt választanak ki, hogy a szomszédos bolygókról harcosokat toborozzon, akik segítenek az ellenállásban és felveszik a harcot a gonosz uralommal.

Az alábbi koncepciórajzon láthatjuk ezt a kolóniát, és első ránézésre a Rebel Moon akár egy epikus sci-fi blockbusternek is beillene. A filmet nem a mozikban, hanem online, a Netflixen fogják bemutatni, de megjelenési dátumot még nem kapott a produkció.

Snyderről régen pletykálták, hogy a Lucasfilm számára készít egy új Star Wars-filmet, de azóta megerősítette, hogy az általa kitalált koncepció alapján készül a Rebel Moon. Egyelőre érdekes projektnek tűnik, nagyban eltér a rendező valamennyi korábbi munkájától, teljesen más utat választott, amit eddig láttunk Snydertől. Bár már korábban is próbálkozott sci-fivel, ez lesz az első nagy alkotása a műfajon belül.

Snyder a bejegyzésben azt is megjegyezte, a forgatás a következő hónapokban kezdődik, szóval hamarosan többet is megtudhatunk a filmről – beleértve további szereposztásokat is. A halottak serege című film szereposztásából kiindulva a jól bejáratott nevek mellett sok új névvel találkozhatunk majd a film fedélzetén.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Rian Johnson bejelentette a Tőrbe ejtve 3. filmcímét

Az író és rendező Rian Johnson elárulta, milyen alcímmel érkezik a Tőrbe...

Vaják
Sorozatok

Liam Hemsworth brutálisan jól fest Ríviai Geralt szerepében a Vaják első hivatalos fényképén

Az első hivatalos kép mellé befutott a Vaják 4. évadának teaser előzetese...