x
Close


Közelgő események

Filmek

Zack Snyder kulisszák mögötti képet osztott meg a Rebel Moon forgatásáról

A képekből Zack Snyder le sem tagadhatná, hogy ő forgatta a Rebel Moont.

Zack Snyder kulisszák mögötti képet osztott meg a Rebel Moon forgatásáról
  • Publisheddecember 23, 2022

A Rebel Moon forgatását nem rég fejezték be, és Zack Snyder rendező most a kedvenc közösségi platformján tett közzé újabb képet a nagyszabású sci-firől, amit A hét szamuráj ihletett. Snyder folyamatosan tájékoztatta a rajongókat a készülő sci-fi kalandjáról, és a rendező most egy új kulisszák mögötti felvételt osztott meg.

Az Igazság Ligája rendezője elnézést kért a felvétel minősége miatt (egyik színészt sem lehet beazonosítani), ugyanakkor a kulisszák mögötti képen mégis kapunk egy kis ízelítőt, hogy mire is számíthatnak a rajongók. Elnézve ezt a képet, le sem tagadhatnánk, hogy egy Snyder-filmről van szó, a beállítás, a hangulat, a díszlet, mind-mind hordozza Snyder kézjegyét.

Snyderről régen pletykálták, hogy a Lucasfilm számára készít egy új Star Wars-filmet, de azóta megerősítette, hogy az általa kitalált koncepció alapján készül a Rebel Moon, ami egy másik messzi-messzi galaxisban meséli el ezt az epikus űrkalandot. Snyder a projektet Shay Hattennel és Kurt Johnstaddal közösen írta.

A Rebel Moon főszereplői Djimon Hounsou, Cary Elwes, Corey Stoll, Michiel Huisman, Alfonso Herrera, Charlie Hunnam, Ray Fisher, Stuart Martin, Jena Malone, Staz Nair, E. Duffy, Charlotte Maggi, Sky Yang és Anthony Hopkins. A főszerepet Sofia Boutella fogja játszani, és “a szinopszis szerint egy titokzatos múlttal bíró fiatal nőt fog alakítani, aki harcosokat toboroz a szomszédos bolygókról, hogy segítsenek egy békés kolóniának a galaxis szélén, amit a zsarnoki Regent Balisarius tart félelemben”.

A Netflix még nem tűzte ki a film premierdátumát, de a hírek szerint a közeljövőben kapunk egy teaser előzetest.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.