Főoldal Filmek Wesley Snipes vajon szerepet kap a Penge új részében?
Filmek

Wesley Snipes vajon szerepet kap a Penge új részében?

Mondjuk az őrület Multiverzumában osztanak szerepet neki?

440
Penge

Wesley Snipes először az 1998-as Penge című filmben tűnt fel a Marvel vámpírölő szerepében, majd két folytatásban visszatért, 2002-ben és 2004-ben. Azt már tudjuk, hogy hamarosan Penge is bemutatkozik a Marvel Moziverzumban, ám most Mahershala Ali kelti majd életre a karaktert. Sokan azon tűnődnek, hogy Snipes esetleg kap-e szerepet az új filmben.

Az MCU még csak a Multiverzum felszínét kapirgálja, a múltbeli franchise-ok szereplői és a jelenlegi karakterek alternatív változatai olyan filmekben tűnnek fel, mint a Pókember: Nincs hazaút és a Doctor Strange az őrület multiverzumában. Ez potenciálisan megnyitja az utat Wesley Snipes Pengéje előtt, így akár Mahershala Ali karakterével akár találkozhat is a karakter. Alternatív megoldásként az is elképzelhető, hogy Snipes egy másik szerepben bukkan fel.

Sajnos azonban úgy tűnik, hogy a Marvel Studios egyelőre nem foglalkozik egyik lehetőséggel sem. Amikor a ComicBook lapnak adott interjújában arról kérdezték a színészt, hogy felvették-e vele a kapcsolatot az új Penge miatt:

Nem, egyelőre nem. Még mindig dolgozom a színészi képességeimen. Szóval amikor színészként felbukkanok, talán megkeresnek, és azt mondják, hogy ‘Beszélgessünk’, vagy talán nem érzik úgy, hogy én vagyok csapatjátékos.

Wesley Snipes

Wesley Snipes szavából sok jóra nem lehet számítani, mármint abban a tekintetben, hogy látjuk-e még valaha a szerepben, ugyanakkor Snipes megőrizte humorérzékét, és finoman beszólt a Marvel Studios-nak, hogy még mindig finomítja a színészi tehetségét, s egyszer talán felfigyelnek rá.

Penge

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Aliens vs. Avengers
Másvilág

A Marvel összeereszti a Bosszúállókat a Xenomorphokkal a képregényekben

Már nagyon várták a rajongók, hogy a Bosszúállók és a Xenomorph összecsapjon.

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?