Penge

Wesley Snipes vajon szerepet kap a Penge új részében?

Mondjuk az őrület Multiverzumában osztanak szerepet neki?

Wesley Snipes először az 1998-as Penge című filmben tűnt fel a Marvel vámpírölő szerepében, majd két folytatásban visszatért, 2002-ben és 2004-ben. Azt már tudjuk, hogy hamarosan Penge is bemutatkozik a Marvel Moziverzumban, ám most Mahershala Ali kelti majd életre a karaktert. Sokan azon tűnődnek, hogy Snipes esetleg kap-e szerepet az új filmben.

Az MCU még csak a Multiverzum felszínét kapirgálja, a múltbeli franchise-ok szereplői és a jelenlegi karakterek alternatív változatai olyan filmekben tűnnek fel, mint a Pókember: Nincs hazaút és a Doctor Strange az őrület multiverzumában. Ez potenciálisan megnyitja az utat Wesley Snipes Pengéje előtt, így akár Mahershala Ali karakterével akár találkozhat is a karakter. Alternatív megoldásként az is elképzelhető, hogy Snipes egy másik szerepben bukkan fel.

Sajnos azonban úgy tűnik, hogy a Marvel Studios egyelőre nem foglalkozik egyik lehetőséggel sem. Amikor a ComicBook lapnak adott interjújában arról kérdezték a színészt, hogy felvették-e vele a kapcsolatot az új Penge miatt:

Nem, egyelőre nem. Még mindig dolgozom a színészi képességeimen. Szóval amikor színészként felbukkanok, talán megkeresnek, és azt mondják, hogy ‘Beszélgessünk’, vagy talán nem érzik úgy, hogy én vagyok csapatjátékos.Wesley Snipes

Wesley Snipes szavából sok jóra nem lehet számítani, mármint abban a tekintetben, hogy látjuk-e még valaha a szerepben, ugyanakkor Snipes megőrizte humorérzékét, és finoman beszólt a Marvel Studios-nak, hogy még mindig finomítja a színészi tehetségét, s egyszer talán felfigyelnek rá.

Penge
Total
1
Shares
Previous Article
Thor: Szerelem és mennydörgés

Chris Hemsworth beszólt Hugh Jackmannek, hogy megdöntené a rekordját és ellopná szerepét a Deadpool 3.-ban

Next Article
Thor: Szerelem és mennydörgés

Kevin Feige és Chris Hemsworth is Thor jövőjéről beszélt a Thor: Szerelem és mennydörgés után

Related Posts