Visszatérnek a Toy Story szereplői, bemutatták a Toy Story 4 első előzetesét

Woody, Buzz és Jessi egyszóval mindenki, aki fontos visszatér a Toy Story 4. részében, amihez most bemutatták az első teaser trailert.

Woody, Buzz és Jessi egyszóval mindenki, aki fontos visszatér a Toy Story 4. részében, amihez most bemutatták az első teaser trailert.

A The Walt Disney tulajdonában lévő Pixar stúdió végre bemutatta az első előzetest a várva várt Toy Story franchise negyedik részéből, amit még évekkel korábban bejelentettek, csak a rendezői kalamajkák közepette eddig nem készült el belőle az új rész. A teaser trailer egy igazi érzelmi hullámvasúttal indít, rajta kedvenc szereplőinkkel, Woodyval, Buzz-zal és még sok mással, mígnem az rész egyik új szereplője mindent elront. Ő Forky, aki úgy érzi, hogy nem tartozik a társaság közzé, ezért elront mindent.

Sokan nem értettek egyet a stúdióval, amikor a harmadik rész után bejelentették a következőt, hiszen azt egy franchise lezárásnak is betudható volt. Ehhez képest itt vagyunk 2018-ban, amikor bemutatják az első teaser videót, amiben Andy felnőtt, sőt, egy egyetemet is elvégzett, a játékok új tulajdonba kerültek, és a jövő is sokkal fényesebbnek tűnik. A kérdés már csak az, hogy a Pixar milyen új ötlettel állt elő, amivel az elmúlt három részben még nem találkoztunk? De ismerve a stúdiót, garantáltan maradandó élményt nyújt majd a Toy Story 4., amit jövő nyáron, 2019. július 21-én mutatnak be a mozikban.

Total
5
Shares
Previous Article
Stan Lee

95 éves korában elhunyt Stan Lee, a Marvel képregények mindenkori szerzője

Next Article

Az általunk legjobban várt játékok novemberben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!