Veteránokból álló új fejlesztőstúdió született Japánban

Tisztes renoméval vágnak kreatív munkába.

Hosszú együtt töltött idő után, igazán prominens nevek kerülnek ki a Sony Interactive Entertainment japán divíziójának csapatából. Egészen pontosan Keiichiro Toyama, akinek rendezői munkájával emelte olyan projektek ázsióját mint a Silent Hill, a Gravity Rush, vagy a Siren. A Bokeh Game Studio alapítói között van még két remek dizájner is, név szerint Kazunobu Sato, aki a Puppeteerben alkotott maradandót és Junya Okura, akinek munkáját a Gravity Rush játékokból ismerhetjük.

Egy Famitsu interjúban megosztották, hogy a Bokeh Game Studio alapítást követően többen csatlakoznak még a csapathoz, akikekkel korábban már dolgoztak együtt.

Az újonnan alakult brigád első munkája már folyamatban van, melyről néhány koncepciós vázlatot megleshetünk a lenti videóban. Toyama elmondása alapján hasonló léptékű projektre kell számítani, mint a korábbi munkáiknál, azonban szabadabb, kreatívabb munkavégzés során. A képeket elnézegetve nem tűnik rossznak amit kotyvasztanak, mi már kíváncsian várjuk mi fog kisülni a boszorkánykonyhájukban.

Total
0
Shares
Previous Article

Közeleg a Ratchet & Clank: Rift Apart megjelenése?

Next Article
HBO Max

2021 második felében rajtol Európában az HBO Max streamingszolgáltató, miközben a mozifilmek online is elérhetőek lesznek az első naptól!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!