Főoldal Filmek A Végtelen háború legújabb promóciós rajza elárulta a Lélek Kő birtokosát?
FilmekBREAKING

A Végtelen háború legújabb promóciós rajza elárulta a Lélek Kő birtokosát?

Megjelent egy új promóciós kép a Bosszúállók: Végtelen háború filmhez, ami talán felfedte nekünk a Lélek Kő birtokosát is?

794

Megjelent egy új promóciós kép a Bosszúállók: Végtelen háború filmhez, ami talán felfedte nekünk a Lélek Kő birtokosát is?

Még most szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy a cikk spoileres lesz, tehát mi előre szóltunk!

A Bosszúállók: Végtelen háború legnagyobb rejtélye az, hogy hol lehet az utolsó Végtelen Kő, a Lélek Kő – amiről éppen a napokban jelent meg egy cikk, hogy ez mind közül a legveszélyesebb. Az egyik legrégebbi és legbiztosabb teória szerint a Kő birtokosa Heimdall, és csak úgy lehet elvenni tőle a követ, ha megölik a karaktert. Persze ezek csak találgatások, a biztosat csak áprilisban tudjuk meg a film bemutatója után.

Infinity Stone Promo Art. from r/marvelstudios

Amint látod a rajzon is, Vízió az Elme Kőhöz kapcsolódik, hiszen a karakter homlokán ott van az egyik Végtelen Kő. Thor személyét a Valóság Kővel hozták össze – ami a Thor: Sötét világ végén a Gyűjtőhöz került -, Doctor Strange Agamotto szemében talált rá az Idő Kőre, Űrlord és az Őrzők az Erő Kővel találkoztak, míg a Tesseract-ot, a Tér Kövét pedig tudjuk, hogy Loki ellopta Asgardból a Thor: Ragnarök végén. A kérdés tehát már csak az, hogy hol van az utolsó Kő?

A képen Amerika kapitányt a Tér Kövével együtt ábrázolták, ami valószínűleg csak azért történt, mert a Vörös koponya az első Amerika kapitány filmben ezt a bizonyos Követ szerette volna felhasználni gonosz célokra. De most jön a legérdekesebb rész: Vasember és a Lélek Kő együtt. Nem lehet tudni, hogy pontosan mit jelent a rajz, lehet egy félrevezetés is, de mi van akkor, ha valahogy Vasember mégis kötődik a Lélek Kőhöz? Erre a kérdésre remélhetőleg csak a Végtelen háborúban kapunk választ április 26-tól.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események