Wide Screen
Image default
Játékok

Végre zúznak a Monster Jam Steel Titans hatalmas fenevadjai

A kolosszális acélszörnyek újra teljes fordulaton pörögnek és megeszik az útjukba kerülő akadályokat.

A kolosszális acélszörnyek újra teljes fordulaton pörögnek és megeszik az útjukba kerülő akadályokat.

Most nem egy Transformers vagy a Pacific Rim-ben látható robotszörnyre kell gondolni, hanem a Rainbow Studios első Monster Jam játéka vált elérhetővé a mai nappal, amelyben a hatalmas kerekű Monster Truckok veszik át a főszerepet.

“A Monster Jam élmény az élő eseményeken túlra való kiterjesztése olyan dolog, amit a rajongók napi szinten kérnek tőlünk, és izgatottak vagyunk, hogy ennek eleget tehettünk a Monster Jam Steel Titans-zel!” mondta Jeff Bialosky, Vice President of Licensing & Retail Development, Feld Entertertainment. „A Rainbow csapata egy olyan Monster Jam élményt alkotott, ami bármilyen képességű játékos számára elérhető, akik egyúttal egy hatalmas nyílt világban vezethetnek, fedezhetnek fel és versenghetnek kedvükre. A játék továbbá remekül megragadja azt az akciót, amit az arénában is imádnak a rajongók.”

A Monster Jam Steel Titans a stadionokon túlra repíti a rajongókat, hogy megtapasztalhassák, mire van szükségük ahhoz, hogy úgy eddzenek és versengjenek, mint kedvenc valódi profi Monster Jam pilótáik. Az összes kocsi, pilóta, mutatvány, stadion és hatalmas ugratás egyetlen játékban! A Monster Jam Steel Titans olyan versenyeket tartalmaz, mint a Stadium Racing, 2 Wheel Skill Challenges™, Freestyle, Waypoint Racing, Circuit Racing és Timed Destruction.

Mától országszerte kapható a játék PS4 és Xbox One platformokra. Az óriási autók szerelmeseinek egy kötelező vétel, mivel kielégíti szinte minden vágyukat.

Még több a témában...

JÁTÉKTESZT: NBA 2K20

Héja Szabolcs

Megjelent a Shadow of the Tomb Raider: Definitve Edition!

Héja Szabolcs

Késik Észak-Amerikában a Terminator: Resistance

Héja Szabolcs

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat