Főoldal Sorozatok Végre tudjuk, mikor érkezik A Bridgerton család új évada
Sorozatok

Végre tudjuk, mikor érkezik A Bridgerton család új évada

Lady Whistledown jövőre újra tollat ragad.

423
A Bridgerton család
Forrás: Netflix

A Netflix egyik legnagyobb sikereként is elkönyvelhető A Bridgerton család eddig két évadot és egy spin-off szériát is megélt, a nézők és rajongók pedig egyre csak sokasodnak. A kosztümös sorozat Julia Quinn nyolckötetes könyvsorozatán alapul, melyben a Bridgerton család nyolc gyermeke a pártalálás, a házasság és a közös élet viszontagságaival néz szembe London előkelő köreiben.

A legutóbbi, második évad 2022 tavaszán debütált a Netflixen, s már akkor be volt jelentve még további két etap, illetve egy spin-off is. Utóbbit végül idén tavasszal kapták meg a rajongók, Sarolta királyné: Egy Bridgerton-történet címmel. Akkor még a készítők úgy nyilatkoztak, hogy nem kell sokat várni a fő széria új részeire sem, de többek között a sztrájkok miatt végül idén mégsem láthatjuk viszont Bridgertonékat, sőt nem is egyben fogjuk kapni az új évadot.

A Netflix a héten bejelentette, hogy a nyolc új epizód két részletben válik majd elérhetővé, az első négy 2024. május 16-án, míg a második négy 2024. június 13-án. Ugyan akik olvasták a könyveket az előző évad vége alapján már sejthették, de ezúttal kicsit felborul majd a könyvbeli történések sorrendje, ugyanis a harmadik kötetben Benedict Bridgertoné a főszerep, az évad viszont Colin Bridgerton (Luke Newton) és Penelope Featherington (Nicola Coughlan) kapcsolatával foglalkozik majd, ami eredetileg a negyedik könyv alapja.

„Penelope Featherington végre feladta viszonzatlan szerelmét Colin Bridgerton iránt, miután az előző évadban fültanúja volt a férfi becsmérlő szavainak. Úgy döntött, ideje férjet találnia, lehetőleg olyat, aki elég függetlenséget is biztosít neki ahhoz, hogy Lady Whistledownként folytathassa kettős életét, távol az anyjától és nővéreitől. Ám önbizalom híján Penelope próbálkozásai látványosan kudarcba fulladnak. Colin hazatérve nyári utazásaiból megütközve tapasztalja, hogy az egyetlen aki mindig megértette őt, most elfordult tőle, így barátságuk visszaállításának reményében felajánlja Penelopénak a segítségét. Közös leckéik azonban túl jól sikerülnek, és Colinnak előbb utóbb rá kell jönnie, hogy amit érez az baráti szeretet vagy igaz szerelem” – olvasható a szinopszisban.

316251.1200x630
Szerző
Kajtár Virág

A Transformers-szeretete hozta a WS csapatába. 2010 környékén ismerkedett meg az alakváltók világával, hála a Prime szériának, a lelkesedése pedig azóta is töretlen, legyen szó mozgóképről vagy figurákról. 2021-ben kezdett újságírással foglalkozni, jelenleg a Rebo.hu kreatív igazgatója és felelős szerkesztője is. Jelmondata: Soká éljen Starscream!

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A tűzben edzett férfi
Sorozatok

A Netflix bejelentett A tűzben edzett férfi sorozatadaptációjának főszereplőjét és rendezőjét

Az A tűzben edzett férfi visszatér, ezúttal sorozat formájában a Netflixen.

Tomb Raider Netflix
Sorozatok

Ősszel új formában tér vissza Lara Croft

Premierdátumot kapott a Tomb Raider: The Legend of Lara Croft anime sorozat.

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Rian Johnson bejelentette a Tőrbe ejtve 3. filmcímét

Az író és rendező Rian Johnson elárulta, milyen alcímmel érkezik a Tőrbe...