Főoldal Játékok Vámpíros játék készül az Arkane Austin berkein belül
Játékok

Vámpíros játék készül az Arkane Austin berkein belül

Egészen érdekes projekt készül a Microsoft fennhatósága alatt.

302

Egészen erős felhozatala lesz a közeljövőben a Microsoftnak, ugyanis rengeteg saját stúdióval rendelkeztek már eddig is és azok még egészen rendesen be is vásároltak. Egy ilyen üzletben a Bethesda csomaggal került az Arkane Austin is a redmondiakhoz, akik nem is olyan sokára egy remek játékkal fognak előrukkolni. Most megtudhattunk egy pár dolgot erről a készülő projektről is még az E3 előtt.

Jelenleg „Omen” kódnéven fut, az még nem eldöntött, hogy ez lesz a végleges címe is, vagy valami egészen más irányba mennek majd el a fejlesztők. Valamiféle vámpíros témája lesz, így valószínűleg nem a jelenkorban fog játszódni. Szinte egészen biztosan megmutatják majd az E3-on, ugyanis nagyon jól haladnak a dolgok jelenleg körülötte. 2018 óta készülget, így nagyon valószínű egy gameplay videó is. A szivárogtató még azt is elárulta, hogy maximum egy év múlva már majd a kezünkbe is foghatjuk. 

Nem is olyan sokára tehát már sokkal többet fogunk tudni erről a projektről is, hiszen a Microsoft bizony ott lesz az E3-on bemutatóként. Innen is láthatjuk, milyen sok és érdekes dolog fut jelenleg náluk szinte teljes egészében a radar alatt. Hogy miket láthatunk majd még azt a jövő eldönti, azonban szinte biztosan ki lehet jelenteni, hogy egészen zseniális prezentáció előtt állnak a redmodiak, így a Sony-nak is bőven fel kell kötni a felkötni valót.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.

Xbox Games
Xbox

[Hivatalos] Xbox játékok érkeznek PlayStationre és Nintendo Switch-re

Négy megnem nevezett Xbox-játék érkezik a rivális konzolokra.