Vámpíros játék készül az Arkane Austin berkein belül

Egészen érdekes projekt készül a Microsoft fennhatósága alatt.

Egészen erős felhozatala lesz a közeljövőben a Microsoftnak, ugyanis rengeteg saját stúdióval rendelkeztek már eddig is és azok még egészen rendesen be is vásároltak. Egy ilyen üzletben a Bethesda csomaggal került az Arkane Austin is a redmondiakhoz, akik nem is olyan sokára egy remek játékkal fognak előrukkolni. Most megtudhattunk egy pár dolgot erről a készülő projektről is még az E3 előtt.

Jelenleg „Omen” kódnéven fut, az még nem eldöntött, hogy ez lesz a végleges címe is, vagy valami egészen más irányba mennek majd el a fejlesztők. Valamiféle vámpíros témája lesz, így valószínűleg nem a jelenkorban fog játszódni. Szinte egészen biztosan megmutatják majd az E3-on, ugyanis nagyon jól haladnak a dolgok jelenleg körülötte. 2018 óta készülget, így nagyon valószínű egy gameplay videó is. A szivárogtató még azt is elárulta, hogy maximum egy év múlva már majd a kezünkbe is foghatjuk. 

Nem is olyan sokára tehát már sokkal többet fogunk tudni erről a projektről is, hiszen a Microsoft bizony ott lesz az E3-on bemutatóként. Innen is láthatjuk, milyen sok és érdekes dolog fut jelenleg náluk szinte teljes egészében a radar alatt. Hogy miket láthatunk majd még azt a jövő eldönti, azonban szinte biztosan ki lehet jelenteni, hogy egészen zseniális prezentáció előtt állnak a redmodiak, így a Sony-nak is bőven fel kell kötni a felkötni valót.

Total
7
Shares
Previous Article
The Suicide Squad

James Gunn azt állítja, hogy majdnem az összes karakter meghal a The Suicide Squad öngyilkos küldetésében

Next Article

Feltűnt, hogy a Marvel Studios mellőzi a showrunner szerepkört a Disney+ sorozatok esetében?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!