Főoldal Sorozatok Választ kaptunk talán, hogy ki lesz Thrawn főadmirális az Ahsoka-sorozatban
Sorozatok

Választ kaptunk talán, hogy ki lesz Thrawn főadmirális az Ahsoka-sorozatban

Az Ahsoka adhat választ, mi történt Thrawn főadmirálissal.

399
Thrawn

Sok az intrika, hogy ki fogja alakítani Thrawn főadmirálist az Ahsoka című sorozatban, és egy új jelentés szerint valóban Lars Mikkelsen, a Star Wars Lázadók animációs Star Wars-sorozat színésze lesz az. Mert azt már tudjuk, hogy ez a legendás karakter is élőszereplős formában tér vissza, amire még a D23 Expón kaptunk megerősítést, amikor levetítették a teaser videót.

A Star Wars Lázadók egy nagy cliffhangerrel zárult, amikor Ezra Bridger és a gonosz Thrawn főadmirális eltűnt, miután az ősi purrgil a hipertérbe rántotta őket. Itt hagytuk abba a dolgokat, és néhány éve már pletykáltak arról, hogy Dave Filoni valamilyen formában tervezi a folytatást, ami akár egy animációs sorozat is lehet, de minden jel szerint a választ az élőszereplős Ahsoka adja majd meg jövőre.

Ahsoka Tano feltűnt A mandalóri (és a Boba Fett könyvében), s arra is kaptunk utalást, hogy Thrawn nem halt meg. Ez azt jelenti, hogy Ezra is túlélte, amire most a Disney+ élőszereplős sorozatából kaphatunk majd választ, hogy mi történt velük az rajzfilm végén. Nemrég megerősítették, hogy Eman Esfandi kelti életre a jedi élőszereplős alapját, de arról még mindig nincs hivatalos hír, hogy ki kelti életre Thrawn főadmirálist.

Bár korábban már hallottuk, hogy Lars Mikkelsen a Lucasfilm első számú esélyese a szerepre, aki a Star Wars Lázadókban a főadmirális szinkronizálta, de hivatalos bejelentés még mindig nincs. Ezeket a korai híreket most a SFFGazette internetes portál megerősítette, és információjuk szerint a karakter klasszikus fehér egyenruhát fog viselni.

Ha ez igaz, akkor a Lucasfilm minden szempontból a lehető legjobb döntést hozta. Mikkelsen már az animációs rajzfilmben is félelmetesnek bizonyult Thrawn szerepében, és nem mellékesen még a fizimiskája is illik ehhez a karakterhez. A rajongók szerint ez az a gonosztevő, aki mindvégig a háttérből mozgatta a szálakat, ő állt Moff Gideon mögött.

Ez rengeteg elvarratlan szálat zárna rövidre, és megválaszolna néhány égető kérdést, úgyhogy drukkoljunk, hogy Mikkelsen szerepét a készülő sorozatban mielőbb hivatalossá tegyék. Az Ahsoka még nem kapott premierdátumot, de valamikor 2023-ban fogják bemutatni.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...

Kívánság
Filmek

Rég várt gyermektartalmakkal vár a Disney+ áprilisban

A gyerekeknek nagysikerű műsorokkal készül áprilisban a Disney+.