Stranger Things

Újraindulhatott a Stranger Things negyedik évadának forgatása

Újrakezdődtek a munkálatok.

2016-ban indult útjára a Stranger Things című sorozat, mely azóta a Netflix talán légnépszerűbb produkciójává vált. Ez főként abból a szempontból érdekes, hogy annak idején gyakorlatilag mindenki biztos volt a széria bukásában, ezt a készítők, a Duffer testvérek, és néhány színész, többek között a Jim Hoppert alakító David Harbour is lenyilatkozta.

Ám ahogy szokták azonban mondani : a többi már történelem… A nézők valósággal imádták a ’80-as évek nosztalgiájára erőteljesen építő szériát, 2017-ben jött a második, míg 2019 nyarán a harmadik évad. A siker természetesen töretlen volt, így a Netflix hamar bizalmat szavazott a negyedik szezonnak, melynek munkálatai rendben el is kezdődtek februárban. Azonban ez esetben is közbeszólt a koronavírus-járvány, így a munkálatok hosszú időre leálltak, nemrégiben viszont egy kép megerősítette, hogy újra forognak a kamerák. A rajongóknak az is jó hír, hogy a készítők korábban egy interjúban elmondták, nem a negyedik lesz az utolsó évad.

Korábban a sorozat egyik sztárja, Natalia Dyer így nyilatkozott a kialakult helyzetről:

Általában csak az első néhány szkriptet kapjuk meg előre, és később a forgatás előrehaladtával születik meg a többi forgatókönyv. Most viszont a leállás miatt bőven volt ideje az íróknak, szerintem ez egy áldott állapot számukra. Csak leülnek, és nyugodtan papírra vetik a gondolataikat. Ez minden bizonnyal jó hatással lesz a végeredményre.

A Stranger Things negyedik évada valamikor 2021 második felében jöhet a Netflixre.

Total
1
Shares
Previous Article
Elektró

A WandaVision Disney+ sorozat adhat választ Jamie Foxx visszatérésére Elektró szerepében a Marvelnél?

Next Article

Kínába kalauzol a friss Dirt 5 részlet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!